Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.12.2012, 18:00:47
antiecumenism antiecumenism is offline
Banned

Data înregistrării: 07.08.2006
Locație: ROMANIA,jud. Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Bineînțeles că nu sunt. Eu doar am vrut să atenționez că dreptul nu este numai preotul, ci drept poate fi purtătorul oricărei valori care ajunge la cunoștința atârnării sale de Dumnezeu. Am observat de multe ori cu durere în suflet că oamenii percep greșit această idee...dar mărturii avem destule chiar în Sf Scriptură, că dreptul poate fi în orice domeniu sau nivel ierarhic. Nu de mult timp, am cunoscut un psiholog, care mi-a povestit cu ce cazuri sociale grave se confruntă (sinucideri, avorturi - acestea m-au marcat). Atunci mi-am dat seama cât de important este ca acest om (psihologul), dacă el are credința cea dreaptă în Dumnezeu. Spre bucuria mea, acest psiholog, care este o doamnă, are credință și încearcă să ajute omul prin metodele pe care i le pune la dispoziție știința, dar în același timp cu nădejdea în ajutorul lui Dumnezeu. De ce mare folos ar fi dacă conducătorul unei țări, spre exemplu, ar avea mai multă credință! Și exemplele pot continua în orice domeniu!
-e bine sa avem oameni ortodocsi peste tot dar si unii dintre ei pot fi in inselare,pot gresi la anumite chestii; de ex cezar ioan greseste pt ca accepta hipnoza..
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cum m-a ajutat pe mine site-ul CrestinOrtodox? Nicole_Alma Intamplari adevarate 5 27.09.2010 11:03:50
O noua infatisare a site-ului CrestinOrtodox admin Reguli generale de utilizare a forumului 81 16.03.2010 19:28:50