Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.12.2012, 16:35:29
vsovivivi vsovivivi is offline
Banned

Data înregistrării: 27.08.2012
Locație: Insectharul creștin ortodox israelit
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de celestial_pottery Vezi mesajul
....
Pisicuțule negru băgat sub stema regală și acum sub frățietatea comunicatorilor pe messenger, că parcă avatarul tău ar fi trei copii ce se țin de mână în cerc... vă dați voi între voi dreptate unii altora?

...Păi tu împreună cu ceilalți simpatici mă faceți mereu să zâmbesc când citesc și constat cum vă documentați voi pe la părinți monahi tineri și cum credeți apoi cu ardoare în teoriile venite din tot felul de scorneli satanice științifice absurde cum sunt teoriile geocentrismului sau ale heliocentrismului, și apoi văd cum nici mai mult nici mai puțin ci persistați în minciunile lor ca să susțineți și voi că sfinții părinți au susținut și ei așa ca voi vreuna din teorii sau unii din voi chiar dați și citate din scriptură în care pricepeți voi că prin rotocol e vorba de sfera pământului sau prin rotundul pământului credeți că gata ați găsit că au dreptate explicaționiștii gLumii și că e clar, rotund = sferă, și iată că ați reușit să împăcați capra cu varza, știința cu credința și cu scriptura.

Nu vă mai munciți dejabba, ci căutați să pricepeți de ce e o prostie imensă și absurdă și heliocentrismul și geocentrismul și mai căutați să pricepeți despre ce pământ vorbesc sfinții că se află în centrul universului din moment ce în ceruri nu mai sunt pământuri?

Vă spun eu ca să vă liniștiți, e vorba de pământul cel sfânt al făgăduinței, făgăduința Lui Dumnezeu făcută oamenilor credincioși.

'Pământ sunt și în pământ mă voi întoarece', căci satana se târăște pe pământ și mâncă pământ la fel ca la început, ca dovadă sunt ultimele alegeri.

Last edited by vsovivivi; 10.12.2012 at 16:44:18.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman Ciprian Mustiata Teologie si Stiinta 8 19.12.2012 16:12:08
Cele trei virtuti "pline de putere" florin.oltean75 Generalitati 1 28.02.2012 21:18:14
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! valentinalogo Preotul 28 06.06.2010 07:26:42