![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Din anumite exemple practice, inclin sa cred ca sunt destui care nu prea stiu cum functioneaza relatia pacat-spovedanie-impartasanie. Desigur, mi-as dori sa nu fie asa dar ..
|
|||
|
|||
|
Crezi tu ca parintele nu stie ce are la usa?
|
|
|
|||
|
|||
|
Daca nu se spovedeste in aceeasi biserica unde slujeste parintele care ii impartaseste, nu.
Sau poate nu se spovedesc deloc..
|
|||
|
|||
|
Sa stii ca ne-a atras atentia in privinta asta, dar se referea mai ales la oameni mai in varsta, pe care sustinea dlui, chiar daca se spovedesc, de multe ori o fac "la foc automat" si nici nu isi permite sa ii intrebe prea multe detalii. Dar pe tineri nu prea cred eu ca-i lasa sa scape asa usor...
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
Nu sunt si ei niste mini-adulti, n-au drepturi, orgolii, etc.?
|
|||
|
|||
|
Pai le-a atras atentia tuturor ca fac un mare pacat daca omit sa marturiseasca lucruri importante si se impartasesc cu nevredncie. Dar acum ma gandesc ca nu poate forta pe nimeni sa spuna lucruri pe care cu stiinta sau cu nestiinta le ascunde, mai ales sub masca smereniei. Nu e treaba noastra, dar parca mai repede iti da de banuit un tanar/tanara atragator/oare ca ar fi putut pacatui, decat o babuta smerita... dar de, sa nu cadem in capcana discriminarii....Pana la urma nu e nimeni vinovat de pacatele celorlalti. Presupun ca toti preotii isi fac datoria si spun enoriasilor ce e de spus... daca unii nu asculta... e pacatul lor.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Doar o sa fiu "fata batrana" care sta cu parintii la 40 de ani, ce pacate sa mai am??? Chiar, soacra-mea mi-a zis ca i-a zis ei cineva ca femeile divortate nu se mai pot impartasi. Asa e? Nici chiar cand "ies la pensie"? |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Daca ingaduiti sa ma bag si eu in discutie ? am citeva intrebari si voiesc sa ma pun la punct . De exemplu, credeti in Hristos ? Ca El este Dumnezeu ? Daca aveti placerea de a raspunde voi mai adauga si alte intrebari .
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Mai este martisorul la moda? | alexdu | Generalitati | 15 | 19.10.2025 00:30:43 |
| Daruri de la sfinti ptr copiii cuminti | lore86 | Nunta | 19 | 20.12.2012 00:17:02 |
| Dragobetele saruta fetele | shakalu1 | Intrebari utilizatori | 0 | 25.02.2010 19:02:17 |
| Care va fi moda de anul acesta? | Anca-Miha | Generalitati | 55 | 01.02.2009 08:11:19 |
|
|