![]() |
![]() |
|
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Oameni si oameni,Laura! Tu ai trait in Brasov,eu in Bucuresti. Poate doar din auzite sa fi prins firea oamenilor din sud,mai aprinsa,mai navalnica ,mai la buluc.Explicatia consta in densitatea populatiei pe metru patrat. Iti dai seama ca daca nu traiam asa experiente in biserica nici nu scorneam eu subiecte controversate. Nici nu cred in generalizare,afirmand ca asemenea atmosfera domneste in toata Romania,ci am facut referire la experienta mea din Bucuresti. Daca o sa ai ocazia sa te duci la bisericile vechi,istorice din centrul Bucurestiului ,te rog sa-mi spui ce impresie ai. Repet,aici in biserica se sta f putin asezat,80% standu-se in picioare,iar oamenii sunt foarte amabili,comunicativi si zambitori. Ani de zile am frecventat biserica din parohia mea,in Romania si nu am legat o cunostiinta,nu 2 ...nici macar una!! Nimeni nu a venit la mine sa ma intrebe cum ma cheama. Dar deja sunt off topic cu comunitatea din BO romana.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre avorturi - Parintele Cleopa | pacatoasa | Nunta | 43 | 10.06.2025 01:44:17 |
Parintele Cleopa despre purtarea fata de cei ce nu sunt ortodocsi | catalin2 | Spiritualitatea ortodoxa | 61 | 07.03.2012 11:20:00 |
Parintele Cleopa - despre sarbatoarea Nasterea Domnului(I) | cornel cornel | Intrebari utilizatori | 0 | 10.01.2011 14:01:32 |
Despre Iad - Parintele Cleopa | patinina34 | Din Noul Testament | 3 | 02.01.2009 20:40:32 |
|