Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Rugaciuni

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.12.2012, 17:47:42
Mosh-Neagu's Avatar
Mosh-Neagu Mosh-Neagu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.04.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
" Dupa lupta multi viteji se arata !"
Vrei sa-l imiti pe Zaharia in scriere si gandire , vrei sa pari interesant , dar rau iti sta , esti penibil , ca deobicei 100% !
Nici la degetul mic nu-i ajungi lui Zaharia , oricat te-ai stradui sa-l copiezi in scris si-n gandire . Esti o copie de prost gust !
De ce interventia ta acum si nu la inceputul problemei , e simplu de inteles , dar asta-i deja alta problema .
Atentie la unghii , precum ii dadeai "indicatii " doamnei Ioana , in rest sa auzim numai de bine , coane Fanica , zis Roman a lui Culai !
Iarta-ma, frate Zaharia!... Am facut-o si pe asta!
Oamenii au felul asta de a se imita unii pe altii!... Ce sa fac daca mie mi-a casunat pe tine? Dar uite, daca vrei iti cedez tie "dreptul de autor"...

Cristi, as vrea sa gasesc si la tine ceva de imitat, dar pentru cei mai multi dintre "prietenii" tai, ai dovedit ca nu prea ai nimic de copiat si imitat. Toate sunt gaunoase, omule! Tu cand te tulburi, nu mai ai nici un control asupra creierului si devii extrem de... "malefic" (iarta-ma, m-am straduit indelung, dar n-am gasit ceva mai aproape de ceea ce lasi sa se vada). Dar stii ce e mai trist? Ca Adrian inca te mai strange in brate, desi el sustine ca "NU tine cu ursu'"... In timp ce toata lumea vede ca, atunci cand iti casuneaza pe fratii tai, nu te lasi pana nu-i scoti din minti!... Eu, de tine, m-am vaccinat demult. Dar tu inca mai faci multe victime, iar o mare parte din vina, o are si Adrian!

Iubirea de vrajmasi, nu e un sfat, este o porunca! (Parintele Arsenie Papacioc)

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Rugaciune, va rog VelvetSky Rugaciuni 11 13.06.2012 19:33:24
Rugaciune dianaparis Biserica Ortodoxa Romana 8 25.02.2010 19:18:10
Rugaciune anirod Umanitare 3 05.05.2009 14:25:12
La rugaciune Hartford Stiri, actualitati, anunturi 10 09.08.2008 20:31:49
Rugaciune jenica Rugaciuni 16 07.11.2007 19:55:02