![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Intr-adevar, prea multi am cazut lesne in aceasta plasa a vrasmasului !
Poate ca asta este valoarea noastra reala ca si nevoitori ! Dupa ce a aruncat piatra , el, fratele, nu mai are nici o treaba, ci doar numara !
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Intr-un fel sau altul, fiecaruia dintre noi ii vine randul, si poate ca nu asta e nenorocirea cea mai mare, ci "afilierea" la clubul inselarii. Adica vine si ne prezinta cu deosebita sensibilitate o scrisoare de multumire catre Preasfana Fecioara pe care o numeste "Stimata Doamna"... si repede se gasesc voluntari care sa se inscrie in "club". Acum iarasi arunca mîța in gradina vecinului (ortodox), si repede apar fani care s-o mangaie sub coada... Eu cred ca nu-i chiar corect sa ne alaturam celor care, din "dragoste curata", se pomenesc a acompania strana in cantarea ei, printr-un fluerat extrem de virtuos... Probabil nici bascalia si nici luatul de guler nu sunt solutii prea ortodoxe, dar daca stam cu bratele incrucisate, o sa ajungem sa credem ca aceste "prostii" au caracter oficial, ca doar le gasim pe un site ortodox!...
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Vrei sa-l imiti pe Zaharia in scriere si gandire , vrei sa pari interesant , dar rau iti sta , esti penibil , ca deobicei 100% ! Nici la degetul mic nu-i ajungi lui Zaharia , oricat te-ai stradui sa-l copiezi in scris si-n gandire . Esti o copie de prost gust ! De ce interventia ta acum si nu la inceputul problemei , e simplu de inteles , dar asta-i deja alta problema . Atentie la unghii , precum ii dadeai "indicatii " doamnei Ioana , in rest sa auzim numai de bine , coane Fanica , zis Roman a lui Culai !
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Oamenii au felul asta de a se imita unii pe altii!... Ce sa fac daca mie mi-a casunat pe tine? Dar uite, daca vrei iti cedez tie "dreptul de autor"... Cristi, as vrea sa gasesc si la tine ceva de imitat, dar pentru cei mai multi dintre "prietenii" tai, ai dovedit ca nu prea ai nimic de copiat si imitat. Toate sunt gaunoase, omule! Tu cand te tulburi, nu mai ai nici un control asupra creierului si devii extrem de... "malefic" (iarta-ma, m-am straduit indelung, dar n-am gasit ceva mai aproape de ceea ce lasi sa se vada). Dar stii ce e mai trist? Ca Adrian inca te mai strange in brate, desi el sustine ca "NU tine cu ursu'"... In timp ce toata lumea vede ca, atunci cand iti casuneaza pe fratii tai, nu te lasi pana nu-i scoti din minti!... Eu, de tine, m-am vaccinat demult. Dar tu inca mai faci multe victime, iar o mare parte din vina, o are si Adrian!
|
||||
|
||||
![]()
În prealabil postat de cristiboss56
![]() " Dupa lupta multi viteji se arata !" [...] Mîntuiți-vă, fraților!
|
|||
|
|||
![]()
Ispititorul nu doarme. Sa nu-l lasam sa ne raneasca.
Sa avem grija sa nu-L ranim pe Dumnezeu. Si sa ne iertam unii pe altii, pentru Nasterea Mantuitorului. Dupa un pahar de vin, e cam greu...Si totusi: ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
La Multi Ani! Antonia! multumesc pe imbratisati :) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Se pare ca in unele cazuri, postul e o chestiune de refulare nu de curatare.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rugaciune, va rog | VelvetSky | Rugaciuni | 11 | 13.06.2012 19:33:24 |
Rugaciune | dianaparis | Biserica Ortodoxa Romana | 8 | 25.02.2010 19:18:10 |
Rugaciune | anirod | Umanitare | 3 | 05.05.2009 14:25:12 |
La rugaciune | Hartford | Stiri, actualitati, anunturi | 10 | 09.08.2008 20:31:49 |
Rugaciune | jenica | Rugaciuni | 16 | 07.11.2007 19:55:02 |
|