![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
- o claritate sporită a minții care duce la o rugăciune mai de calitate, puternică - autovindecarea și detoxifierea care încep cînd organismul atacă țesuturile rele, virușii, tumorile, consumînd sau îndepărtînd toate gunoaiele din corp - slăbirea trupului la modul fizic O, da, vrăjmașul nu ne vrea nici sănătoși, nici mai puternici intelectual. Vor fi mari ispite, eu am trecut printr-una deosebită în seara zilei cînd am ținut post negru. Îmi imaginez ce i se poate întîmpla unui creștin într-o perioadă de cîteva săptămîni, în care el practic declară război demonilor proprii prin rugăciune și slăbirea trupului... Să nu ai impresia că Domnul are vreun avantaj că noi postim. Nicidecum. Avantajul este al nostru și atît! Vorba unui ierarh ortodox, prin postul negru noi ne îndepărtăm de materie pentru a fi mai aproape cu sufletul de Dumnezeu. Toate aceste lucruri nu sînt valabile în cazul alimentației cu vegetale.
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Protestanti, Luther si ........invatatura lui | alecsandru | Biserici Protestante | 118 | 08.09.2015 18:50:21 |
Experiente cu protestanti | danyel | Secte si culte | 83 | 12.02.2013 16:18:24 |
Mantuirea la protestanti! | Templier Knight | Secte si culte | 67 | 20.11.2011 21:13:03 |
Postul la crestini si postul la maestri yoghini - oare sunt acelasi lucru? | mihailt | Generalitati | 21 | 10.09.2010 10:24:12 |
sfintii cei noi sunt catolici sau protestanti? | grecu | Biserica Romano-Catolica | 21 | 21.07.2009 04:02:01 |
|