Citat:
În prealabil postat de Dumitru73
cum nemunciti?
dar toate emoțiile, speranțele, așteptările, calculele, stresul prin care trece un jucător, nu este muncă? :D
|
Dar si vrajile ! Vrajile cu care opereaza un jucator cer munca si sacrificii !
Reteta mea, de cate ori joc la loto, este urmatoarea: mai intai, evenimentul trebuie pregatit cu mult timp inainte, prin cumpararea a 49 de gaini negre. In zorii zilei a 6-a inaintea extragerii loto, inainte de cantatul cocosilor, eu iau cu mine un pumn de boabe de porumb, putin lapte de capra, o tinichea din care a a mancat o pisica neagra si un cutitas vrajit de un popa iezuit care a stat sub o statuie idolatra din stanga altarului in timpul unei liturghii. Cu toate aceastea merg intr-un loc mlastinos de pe malul raului Colentina, in amonte de Bucuresti, loc numit "la serparie". Acolo imi crestez putin, cu cutitasul vrajit, degetul aratator in timp ce spun "Gheara Vantului din Fundul Pamantului", apoi storc un pic sa iasa sange, zicand: "Numere, mintenas, sa-mi apareti in panas" si vars cateva picaturi de sange in tinichea. Adaug laptele de capra si amestec. Pe urma, las tinicheaua langa un pietroi, in speranta ca iese un sarpe din pamant, atras de mirosul laptelui. Merg acasa si hranesc cele 49 de gaini negre: prima cu un bob de porumb, a doua cu doua boabe de porumb, si tot asa. La fiecare, smulg un numar de pene de la coada egal cu numarul de boabe cu care le-am hranit: primeia ii smulg o pana, etc. Le mai si marchez cu ata ceruita cu ceara de lumanare, ca sa nu uit fiecare cate boabe a mancat. Pe urma, nu le mai dau nimic de mancare si le tin in cotineata incuiata. Cam in doua trei zile, incep sa moara de foame. Ei bine, primele 6 gaini care au cazut, acelea sunt numerele care cad la loto. Iar daca nu sunt acelea, inseamna ca sarpele nu a iesit sa bea din tinicheaua mea.
Acuma, intreb: fratilor, nu este aceasta munca ?