![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
parintele Irineu de la manastirea Prislop - Lumea merge spre o catastrofa
pe la sfarsit spune Parintele Irineu ce inseamna 666 , daca va intereseaza sa ii cunoasteti parerea. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Care nu zic ce vor ei sa auda, sunt contra "marilor duhovnici" si binenteles nu pot fi la randul lor "mari". Mari sunt doar cei care i-au putu manipula sau reinterpreta vorbele astfel incat sa se potriveasca cu parerile lor.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
evident ca ne asteapta catastrofa!! si terenul propice e tocmai dezbinarea dintre noi! mai ales, talmes-balmesul asta de comenturi, care protestant, care catolic, care ateu, care habar n-are... ortodocsii sunt depasiti (nu doar numeric si fara referinta la cei care vegeteaza ca ortodocsi) ![]() stii Laura ca si tu ai mentionat pe un topic ceva despre "tradarea de interior"... mai devreme a indraznit si Cezar sa afirme pe un alt topic, cu mult bun simt, de amestecul Bisericii in politica, dar cel si cel mai bine a sesizat cu fermitate si curaj Cristi despre adevaratul pacat al ereziei http://www.crestinortodox.ro/forum/s...postcount=1023 si s-ar parea ca de la acea .... unitate in diversitate ni se sparg oalele-n cap!! (eu personal sunt convinsa de lucrul asta). sa ne gandim bine: cine este adeptul ecumenismului, al "bisericilor unite", - cand Biserica e numai Una, Sfanta, Soborniceasca si Apostoleasca- cine crede in "unitatea crestina", acela inclina mult spre unificarea religiilor intr-una singura (vezi imaginea), al acestei Noi Cai/ Ere, numiti-o cum vreti, spre "desavarsire" si fiind astfel incantat de "pacea" universala propovaduita de lupii in piei de oaie, vor accepta absolut orice li se va pune dinainte atat de minunat ambalat si prezentat (ca doar reclama e sufletul comertului)!! Asa ca pericolul unui eventual cip cu radiofrecventa prin care sa fii monitorizat non-stop, chiar si implantat in organism, pentru ei va reprezenta culmea ridicolului de-a te (mai) teme! dar noi, odata cu Ortodoxia noastra suntem intr-un mare pericol si vorba Parintelui Parvu: Pietrele vor striga in timp ce noi "asteptam" sa fim convinsi ca exista ceva pericol!! chiar duminica ce-a trecut, dupa Liturghie, parintele meu anunta cu glas tare ca a primit o circulara prin care i se cerea sa cu mai bata clopotele pentru ca.... deranjeaza locuitorii din jurul bisericii!!!!! si nici la slujba de inmormantare ar fi "indicat" sa nu se mai bata.... pentru ca... deprima!!! http://www.basilica.ro/stiri/bbiseri...iteb_3135.html http://www.razbointrucuvant.ro/recom...iu-nicolaescu/ e usor sa dibuiesti "din prima" sectari si eretici si sa razi ca un rasfatat, dar cu timpul riscam sa uitam sa mai distingem Adevarul, pentru ca se vrea nimicirea LUI!! mi se pare extremista atitudinea impotriva Antoniei, in ciuda greselilor ei! (Vama a treia) De la acea vama mergand noi in sus, am ajuns la vama clevetirii, ponegririi, vorbirii de rau, a judecarii si osandirii aproapelui. Acolo am fost opriti si am vazut cat de greu pacat este a cleveti si a osandi pe cineva, a-l defaima, huli, batjocori si a rade de pacatele altuia. Pe unii ca acestia ii cerceteaza cu deamanuntul acei cumpliti intrebatori, ca pe niste antihristi, care, rapind cinstea si dreptul de judecata al Domnului nostru Iisus Hristos, s-au facut ei insisi judecatori si pierzatori celor de aproape ai lor. http://www.crestinortodox.ro/inmorma...lui-70165.html |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ps: te cam dpășește mesajul părintelui ... nu ai înțeles nimic. |
|
|||
|
|||
![]()
Explica tu, daca vezi ca cineva nu a inteles.
|
|
|||
|
|||
![]()
Sa-l rugam pe Sfantul Grigorie Teologul, care este praznuit astazi, sa ne ajute sa facem voia lui Dumnezeu, nu voia noastra.
,,Cu bucurie canta cetele ceresti intampinandu-te, primindu-te, si inchinandu-te, Sfintei Treimi: "intra intru bucuria Domnului tau ai auzit". Auzi-ne si pe noi care te rugam sa faci rugaciune pentru toata lumea, ca sa se pazeasca Biserica de nevoi si de eresuri, ca pazite fiind cu darul lui Dumnezeu sa-ti cantam tie: Bucura-te, singur pazitor al legilor ta*le; Bucura-te, zid de aparare al Bisericii; Bucura-te, liman lin celor invaluiti in necunostinta; Bucura-te, ca tuturor ai deschis usa mantuirii; Bucura-te, ca luminos ai aratat calea cea dreapta; Bucura-te, ca ne duci de mana pe toti spre cer; Bucura-te, al nostru folositor; Bucura-te, grabnic ajutator; Bucura-te, ca tuturor te-ai acut ascul*tator, ca pe toate sa le dobandesti; Bucura-te, al oilor tale bun pastor; Bucura-te, al sufletelor noastre man*tuitor, Bucura-te, al trupurilor noastre ajuta*tor; Bucura-te, Cuvantatorule de Dumne*zeu, Grigorie!" Sursa: http://www.crestinortodox.ro/acatist...gul-67204.html |
|
|||
|
|||
![]()
Ce să explic? din nou nu ai sesizat penibilul? Laura a postat un punct de vedere al unui părinte, punct de vedere care nu concordă cu ideologiile voastre cipiste, gata e "talmeș-balmeș", nu mai contează și dăm în părinți ortodocși așa doar de dragul apărării "dreptei credințe". Dar penibilul surselor folosite de alți useri nu le-a sesizat, ba mai mult, unii, adică chiar tu, le-a apărat ca fiind exemple bune.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu am fost in 2011 la man.Sihastria Rarau si par.Ioan a spus sa nu luam actele biometrice. Voi faceti cum stiti ,noi spunem ce zic sfintii parinti. Ce se va intampla cu mine , referitor la acest aspect ,nu pot spune de acum ca nu voi lua cardul de sanatate sau nu voi lua buletinul. Nu stiu ce voi face dar nu e bine sa vorbim in bataie de joc Parintele Paisie Aghioratul in una din carti (cele 5 carti ,nu mai stiu care) spunea unui credincios ca se va descurca fara sa ia buletinul ,ca va avea grau de la un vecin Nu mai spuneti ca sfintii parinti nu au zis asta ,sau cealalta ,ca nu aveti dreptate |
|
|||
|
|||
![]()
Unde dai și unde crapă. Anita citește istoricul. Ești pe lângă subiect. Nimeni nu este procip...cred că este destul de clar.
ps: când îmi aduci și mie ceea ce zicea pr Arsenie, că și tu ai apărut cu idei propii. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Chiar daca ei nu sunt procip. O sa vedem ce vom face atunci ,dar deocamdata sa ne abtinem sa tratam cu lejeritate acest subiect. Ce a spus par.Arsenie ,mai caut ,dar stiu ca am deschis o carte despre dumnealui si am vazut asta. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cipurile RFID supuse atentiei publice | Iustin44 | Generalitati | 162 | 15.12.2013 21:55:02 |
Cardul De Sanatate Cu CIP RFID 666 Devine Obligatoriu De La 1 Ianuarie 2013 | myself00 | Generalitati | 1 | 03.01.2013 21:37:21 |
Inca un thread despre cipurile RFID implantate | Delirul | Generalitati | 19 | 13.10.2010 17:37:53 |
Noile permise au cip RFID ? | axios | Generalitati | 9 | 12.09.2010 02:13:34 |
|