![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
"Lumina" intunericului! Dovada râsetele!
|
|
|||
|
|||
![]()
Oh, priceless again:
Ovidiu: "De fapt, nu am doctorat în teologie" Miha-Anca: "Ah, scuze, dar atunci lasă-ne pe noi să să dezbatem problema cipurilor, tu nu poți vorbi despre ce nu știi, înțeleg..." |
|
|||
|
|||
![]()
........................................
Last edited by Miha-anca; 24.01.2013 at 22:06:50. |
|
|||
|
|||
![]()
Domnul Ovidiu a cunoscut in acesta seara cat de scurta este calea de la glorie la anonimat si de la aparator la adversar sau macar la nevrednic :) Nu-i nimic Ovidiu,in fata reprobarii,a decaderii lumesti pe care aparent nu o poti sesiza si a mortii iti ramine Uimirea Sfantului Sisoe" :)
|
|
||||
|
||||
![]()
Vreau sa va intreb, printre calvini exista o reticenta fata de cip-uri datorita identificarii dispozitivului electronic cu semnul antihristic apocaliptic? Sau doar printre ortodocsi circula ideea cip-ului- talisman magic nociv
![]() Last edited by ioanna; 24.01.2013 at 22:22:11. |
|
|||
|
|||
![]()
Noi credem cu tarie ca Tatal nostru Atotputernic,al tuturor,va veghea,asa cum mereu a facut-o,calea copiilor Sai pana la final si in clipa potrivita,prin intelepciunea si grija Sa infinita,va orandui lucrurile in asa fel incat orice uneltire a vrajmasului,daca va exista,sa fie infranta.Avand in vedere aceste aspecte,cu privire la acesta problema, noi am considerat ca atentia si eforturile noastre trebuie indreptate in alte directii si in clipa potrivita,intrucat voia Tatalui se va face pe pamant precum in cer,EL ne va izbavi de cel rau,facand in asa fel incat,daca va fi cazul,sa ducem o lupta pentru gloria Sa si a Imparatiei Sale.Ne punem toata increderea in voia Lui si cu Dumnezeu inainte,fara prea multe comentarii si spaime anticipate :) Numai bine,Dumnezeu sa va apere pe toti,aveti incredere in EL,cel rau este invins,sunt doar zbaterile lui de final,incercand sa va abata spre frica si nu spre libertatea si lumina la care sunteti chemati.
|
|
|||
|
|||
![]()
Iarta-ma Antonia, dar nu cred ca e tocmai bine asa!...:)
|
|
|||
|
|||
![]()
Ei, hai..nu fii modesta, ai tu stilul tau prin care stii sa o faci lata iar altii stilul lor prin care stiu sa scoata asta in evidenta.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu propun să ne oprim și să renunțăm la contrele astea, căci nu facem decât voia celui rău. Citat:
Citat:
Citat:
Să ne ierte Dumnezeu, că nici unul nu e mai breaz decât celălalt. |
|
|||
|
|||
![]()
Offtopic: acum am remarcat cine este Pelerin spre Rasarit.
Imi pare bine sa-l revad. :)
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cipurile RFID supuse atentiei publice | Iustin44 | Generalitati | 162 | 15.12.2013 21:55:02 |
Cardul De Sanatate Cu CIP RFID 666 Devine Obligatoriu De La 1 Ianuarie 2013 | myself00 | Generalitati | 1 | 03.01.2013 21:37:21 |
Inca un thread despre cipurile RFID implantate | Delirul | Generalitati | 19 | 13.10.2010 17:37:53 |
Noile permise au cip RFID ? | axios | Generalitati | 9 | 12.09.2010 02:13:34 |
|