Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.01.2013, 21:50:46
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
tu ai un dar de a pune lucrurile in lumina uneori..
"Lumina" intunericului! Dovada râsetele!
Vechi 24.01.2013, 21:53:39
MihaiG MihaiG is offline
Banned

Data înregistrării: 24.04.2012
Locație: Timișoara
Religia: Catolic
Implicit

Oh, priceless again:

Ovidiu: "De fapt, nu am doctorat în teologie"

Miha-Anca: "Ah, scuze, dar atunci lasă-ne pe noi să să dezbatem problema cipurilor, tu nu poți vorbi despre ce nu știi, înțeleg..."
Vechi 24.01.2013, 22:04:33
Miha-anca
Guest

Implicit

........................................

Last edited by Miha-anca; 24.01.2013 at 22:06:50.
Vechi 24.01.2013, 22:07:21
Pelerin spre Rasarit
Guest

Implicit

Domnul Ovidiu a cunoscut in acesta seara cat de scurta este calea de la glorie la anonimat si de la aparator la adversar sau macar la nevrednic :) Nu-i nimic Ovidiu,in fata reprobarii,a decaderii lumesti pe care aparent nu o poti sesiza si a mortii iti ramine Uimirea Sfantului Sisoe" :)
Vechi 24.01.2013, 22:11:55
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit Pelerin spre Rasarit

Vreau sa va intreb, printre calvini exista o reticenta fata de cip-uri datorita identificarii dispozitivului electronic cu semnul antihristic apocaliptic? Sau doar printre ortodocsi circula ideea cip-ului- talisman magic nociv

Last edited by ioanna; 24.01.2013 at 22:22:11.
Vechi 24.01.2013, 22:20:48
Pelerin spre Rasarit
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
Vreau sa va intreb, printre calvini exista o reticenta fata de cip-uri datorita identificarii dispozitivului electronic cu semnul antihristic apocaliptic?
Noi credem cu tarie ca Tatal nostru Atotputernic,al tuturor,va veghea,asa cum mereu a facut-o,calea copiilor Sai pana la final si in clipa potrivita,prin intelepciunea si grija Sa infinita,va orandui lucrurile in asa fel incat orice uneltire a vrajmasului,daca va exista,sa fie infranta.Avand in vedere aceste aspecte,cu privire la acesta problema, noi am considerat ca atentia si eforturile noastre trebuie indreptate in alte directii si in clipa potrivita,intrucat voia Tatalui se va face pe pamant precum in cer,EL ne va izbavi de cel rau,facand in asa fel incat,daca va fi cazul,sa ducem o lupta pentru gloria Sa si a Imparatiei Sale.Ne punem toata increderea in voia Lui si cu Dumnezeu inainte,fara prea multe comentarii si spaime anticipate :) Numai bine,Dumnezeu sa va apere pe toti,aveti incredere in EL,cel rau este invins,sunt doar zbaterile lui de final,incercand sa va abata spre frica si nu spre libertatea si lumina la care sunteti chemati.
Vechi 24.01.2013, 22:21:41
cezar_ioan cezar_ioan is offline
Banned

Data înregistrării: 16.11.2012
Locație: Benidorm, Hotel Bali
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Nu sunt in conflict cu persoane, ci cu idei.
Iarta-ma Antonia, dar nu cred ca e tocmai bine asa!...:)
Vechi 24.01.2013, 22:23:46
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
"Lumina" intunericului! Dovada râsetele!
Ei, hai..nu fii modesta, ai tu stilul tau prin care stii sa o faci lata iar altii stilul lor prin care stiu sa scoata asta in evidenta.
Vechi 24.01.2013, 22:23:58
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
Imi cer scuze, ovidiu b. , te-am confundat cu alt user. Poti sa ma ierti?
Bineînțeles că te iert. Suntem oameni, oricând putem greși. Sincer eu m-am distrat, de mult nu am mai răs așa dintr-o discuție de pe forum.

Citat:
Deci nu ai studii de teologie! Acum inteleg mesajele tale.
Eu propun să ne oprim și să renunțăm la contrele astea, căci nu facem decât voia celui rău.

Citat:
Dar atunci lasa-i macar pe cei, care si-au dedicat o parte din timpul lor pentru a studia problema cipurilor.
Eu îi las nu am nimic, doar am sesizat abaterile. Eu chiar v-aș susține, dar încă nu m-ați convins. Înțelegi?

Citat:
Contraargumentele celorlalti useri nu au fost mai convingatoare, doar atacuri la persoana, nimic altceva.
Eu am fost atacat, nu o dată, ci de mai multe ori de tabăra voastră când nu am fost de acord cu ideile voastre. Chiar și tu ai fost printre acele persoane, îți amintesc ca să vezi că nu poți vorbi de altul când tu nu poți fi un exemplu.

Citat:
Tu cum le dai crezare, nu stiu, dar fiecare are dreptul sa-si formeze o parere proprie, inclusiv tu, Ovidiu.
Să mă ierți, dar eu nu pot da crezare unor asemenea penibilități. Iartă-mă, ți-o spun cu toată sinceritatea.

Citat:
Inca odata iertare pentru greseala.
Să ne ierte Dumnezeu, că nici unul nu e mai breaz decât celălalt.
Vechi 24.01.2013, 22:29:11
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Offtopic: acum am remarcat cine este Pelerin spre Rasarit.
Imi pare bine sa-l revad. :)

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cipurile RFID supuse atentiei publice Iustin44 Generalitati 162 15.12.2013 21:55:02
Cardul De Sanatate Cu CIP RFID 666 Devine Obligatoriu De La 1 Ianuarie 2013 myself00 Generalitati 1 03.01.2013 21:37:21
Inca un thread despre cipurile RFID implantate Delirul Generalitati 19 13.10.2010 17:37:53
Noile permise au cip RFID ? axios Generalitati 9 12.09.2010 02:13:34