![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Inevitabil, nu poti sa ai un suflet curat daca ai ceva pe constiinta. Dar insusi faptul ca ai ceva pe constiinta este un indiciu al curateniei morale. Multi nu au.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
("Asadar, dezlegarea acestui Supraeu excesiv de moral... va costa azi doar 50 de coroane. Cum? Nu aveti la dvs.? Ihim... Nu-i nimic, Anna, platiti dublu sedinta viitoare, de acord?... Ihim...Ihim...Ihim...") Last edited by cezar_ioan; 26.01.2013 at 01:11:34. |
|
|||
|
|||
![]()
prea abstract pentru mine la ora asta
|
|
|||
|
|||
![]()
Modul cum ai pus problema, seducator dealtfel, mi-a amintit de modul cum lucra parintele psihanalizei. Pe care il admir, dealtfel, pentru unele lucruri deosebit de bune (despre care nu se cuvine sa vorbim aici, pe de alta parte).
|
|
|||
|
|||
![]()
Am inteles, deci spui ca eu am sugerat un fel de pasuire din partea lui Dumnezeu pentru infractor? Eu vreau sa zic ca exista posibilitatea, si asa ar trebui sa fie, ca infractorul sa fie iertat de tot. Gandeste-te la criminalul de pe cruce din stanga crucii lui Iisus. El nu mai avea timp sa-si indrepte omorurile.
Last edited by iliegh; 26.01.2013 at 01:25:05. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sigur ca infractorul are posibilitatea de a obtine iertarea. Aceasta se face pur si simplu prin cainta, urmata de o vietuire bineplacuta Domnului. Noi, in Biserica, numim aceasta metanoia sau, pe romaneste, pocainta. Adica o viata de dragoste!....:) Plina de bucurii ale credintei in Hristos Domnul. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dumnezeu nu ne lasă când avem credință și nădejde. | dorinastoica14 | Generalitati | 22 | 01.04.2013 11:17:13 |
Iarta-ma ! | dorinastoica14 | Pocainta | 88 | 31.12.2012 16:21:13 |
Dumnezeu iarta dar nu uita | ladyanda | Generalitati | 22 | 06.06.2011 21:05:52 |
Scuze, iarta-ma, nu pot | Florin-Ionut | Din Noul Testament | 34 | 01.01.2011 21:59:48 |
nimic fara dumnezeu | iulia_amy2003 | Generalitati | 1 | 01.09.2008 22:04:17 |
|