![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Stiu un traitor in Hristos ,preot ,care de 4 ani nu mai are permis de conducere . |
|
|
|||
|
|||
|
Toată cinstea! Dar ia aratămi-l mie pe preotul respectiv pe la ce proteste a participat, ce atitudinea a luat față de BOR? Este el supus Bisericii, păstrează el unitatea?
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
E destul ca predica ce trebuie ,suficient ca sa intelegem El este supus bisericii atata timp cat nu BOR nu se departeaza de la dogme. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Am văzut ce înțeleg unii, m-am lămurit. Deci dacă el e supus, poate vei lua exemplul lui. |
|
|
|||
|
|||
|
Ce intelegi prin a fi supus bisericii ,a accepta puctul de vedere al purtatorului de cuvant ?
|
|
|
|||
|
|||
|
Asta e părerea ta. Ia vezi ce spune Sinodul....aștept să văd dacă știi.
|
|
|
||||
|
||||
|
Daca de maine vi s-ar impune sa purtati pe mana o bratara cu gps, ce considerati ca va lezeaza: demnitatea, mandria sau orgoliul?
|
|
|
|||
|
|||
|
Sofismele voastre îmi lezează inteligența.
|
|
|
||||
|
||||
|
Daca e asa, atunci pe viitor nu-mi mai citati postarile si va obosi sa raspundeti prin copy-paste-uri. E un efort inutil, pe care l-ati putea canaliza in alte directii.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ati vazut ca unele animale salbatice au asemenea atasamente ,nici macar cip-uri pt a fi monitorizate Ati fi de acord daca nu v-ar implanta un cip ci v-ar atasa o bratara cu gps? Aceeasi intrebare pt Ovidiu . |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Cipurile RFID supuse atentiei publice | Iustin44 | Generalitati | 162 | 15.12.2013 22:55:02 |
| Cardul De Sanatate Cu CIP RFID 666 Devine Obligatoriu De La 1 Ianuarie 2013 | myself00 | Generalitati | 1 | 03.01.2013 22:37:21 |
| Inca un thread despre cipurile RFID implantate | Delirul | Generalitati | 19 | 13.10.2010 18:37:53 |
| Noile permise au cip RFID ? | axios | Generalitati | 9 | 12.09.2010 03:13:34 |
|
|