Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Postul in Biserica Ortodoxa > Postul
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.02.2013, 15:15:18
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Ai o rețetă? M-ar interesa.
Soția are rețeta, voi reveni după ce ajung acasă, pentru exactitate.

Tocmai am mîncat două farfurii cu pateu de soia cu usturoi și ceapă crude, cu murături și pîine crudă și caldă și extraordinar de gustoasă făcută cu cuptorul deschis. Oamenii nu știu ce pierd, vizavi de soia în special.

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote
Vechi 06.02.2013, 16:44:54
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul

Florin, nu e rău ce mănânci, dar fii atent să nu-ți distribui foarte mult atenția pe mâncat, ce și cât mănânci, ce vitamine, s.a.m.d. Încearcă să-ți distribui mai mult atenția pe rugăciune și pe unirea ta cu Hristos și vei vedea că totul vine de la sine. Corpul cere singur de ce are nevoie...o dată simți nevoia de un cartof copt (probabil ai nevoie de Q12), o dată de o mămăligă, de un fruct dulce....

ps: să nu mă înțelegi greșit, este normal să te gândești și la ce surse ai și cum le folosești spre exemplu de unde îți iei calciul, dar să nu devină o obsesie...am observat obsesia asta...dar la început est normal să fii obsedat fiind ceva nou. Cu timpul va deveni ceva normal și simplu.
Mancarea nu trebuie sa fie scop ci mijloc
E normal sa mancam sanatos ,adica sa ne ferim de zahar sau cafea de ex.,sau mezeluri
Eu ma simt bine mancand pana in ora pranzului numai fructe si legume ,pt ca in aceasta perioada organismul elimina toxinele si nu e bine sa il mai incarcam si noi cu toxine
Am mai multa energie ,ma simt bine
Dupa 12 mananc mancare obisnuita ,de obicei gatita ,dar cat mai simplu ,fara sa ma mai gandesc daca are sau nu vitamine
Dumnezeu imi va da zile cat merit sa traiesc si e necesar
Reply With Quote
Răspunde