![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Deci, dacă nu consumați carnea crudă, nu veți avea parte nici de B12 în mod sigur. Deci vă rămîne să mîncați pește crud și cireșe cu viermi (care conțin și enzime valoroase pentru digestie, enzime anihilate la temperaturi mari). ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
În prealabil postat de Florin-Ionut
Oameni buni, cîtă vreme consumați carne gătită, adio cu vitaminele! Prin prăjire, coacere sau fierbere, microvietățile atît de necesare organismului uman mor de la A la Z! Chiar și o parte din proteine sînt distruse, cam o treime din ele. Structura mineralelor în molecule complexe este și ea alterată prin dizolvarea în apă la căldură. Deci, dacă nu consumați carnea crudă, nu veți avea parte nici de B12 în mod sigur. Deci vă rămîne să mîncați pește crud și cireșe cu viermi (care conțin și enzime valoroase pentru digestie, enzime anihilate la temperaturi mari). Eu vorbesc foarte serios, nu glumesc. O să-ți dau un exemplu de tehnică de supraviețuire, furată de la Bear Grylls: dacă nu ai ce mînca și ești la limită, poți supraviețui cu viermii culeși din cadavrele în putrefacție. Fără să consumi direct din animalele respective, se înțelege. Asta ar putea să-ți salveze viața într-o zi, chiar dacă acum te scîrbește.
|
||||
|
||||
![]()
Editat.............
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. Last edited by Yasmina; 05.07.2012 at 14:00:52. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Multumim de informatia despre cirese cu viermi |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dacă ți se pare complicat, poți folosi făină din diverse boabe (grîu, secară, in, hrișcă, soia, orz, ovăz, fasloe, linte, răsărită șamd) cu care să faci pîine crudă. Noi sîntem încă în faza de teste, dar am descoperit rețete gustoase de pîine uscată fie pe calorifer, fie mai rapid în cuptorul lăsat deschis (temperatura să nu depășească 40 de grade). Cu plăcere. Acum sînt în sezonul de prune uscate cu proteine de origine animală. Na, că nici eu nu-s 100% "vigăn".
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar fasolea cruda stiu ca este toxica. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
http://www.nutritie-sanatoasa.ro/art...te/Legume/861/