Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Minuni ale Ortodoxiei > Intamplari adevarate

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.02.2013, 15:38:22
moldoveanu's Avatar
moldoveanu moldoveanu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.03.2011
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de androni Vezi mesajul
cum putem sa luptam cu acesti adversi pe masura, care sunt rugaciunile.
exemplu cum ne putem apara pacea interioara cind in jurul nostru sunt persoane posedate de demoni si care sunt intr-o stare de furie extrema. am incercat tot felul de trucuri, rugaciuni, am spus si tatal nostru, parca simt ca acesl demon ma patrunde si pe mine.
ce puteti sa spuneti despre aceasta
teoretic este usor de spus in cuvinte sa avem o pace interioara.
dar in practica este foarte greu
Probabil vorbesti de influenta unor forte negative, sper ca nu sunt chiar posedate persoanele la care te referi. Intradevar a da sfaturi e mult mai usor din mai multe motive: nefiind direct implicati nu avem incarcatura emotionala aferenta situatiei si atunci este mai usor a fi obiectivi. Plus ca judecam situatia de obicei dupa ce s-a petrecut, deci fiind calmi.
Eu nu am mare experienta dar din ce am observat ca a functionat era sa te rogi pentru persoanele care-ti fac rau sau te tulbura. Este greu, dar daca incepi sa te rogi pentru ele, sanatatea si sufletul lor vei vedea ca iti trece rautatea din tine si parca nu mai sunt asa rele persoanele respective. Si obligatoriu incearca sa te distantezi de acel "eu" de care vorbeam in postarile anterioare. "Eu-l" are dreptate, stie multe, condamna pe ceilalti, blestema cand i se fac nedreptati etc.
Dar intradevar e un drum foarte greu si anevoios drumul catre Dumnezeu...
Ce e pretios se obtine cu truda multa, ce e vant ca vantul trece.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Tengriismul: al patrulea monoteism sau Revelatia Adevarului din stepa mongola Theodor_de_Mopsuestia Alte Religii 1 06.11.2011 14:59:55
Suntem ori nu martorii Apocalipsei (Revelatia) ? eodor nastasa Generalitati 3 05.04.2010 14:48:41