![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Intrebare: Cand e vorba de combaterea darwinismului, nu mai e o problema daca sunt recomandate conferintele – de pe You Tube – ale unor crestini baptisti fie ei si independenti ? Eu nu pot sa-i hulesc pe cei de alte credinte sau religii si nici sa am buzunarele pline de pietre pentru o eventuala intalnire cu ei. Eu cred ca toti oamenii sunt creatia lui Dumnezeu(nu e din gandirea mea, e din Sfanta Scriptura, Biblia). Si mai stiu ca „Domnul vrea ca toti oamenii sa se mantuiasca”( Cuviosul Siluan Athonitul, Intre iadul deznadejdii si iadul smereniei, Editia a IV-a, Editura DEISIS, Sibiu, pag. 275)>> De aceea, orice om de pe pamant este”aproapele” pe care Dumnezeu ne porunceste sa-l iubim. Si acest domn Kent E. Hovind e aproapele nostru. N-am nimic de impartit cu dl. Hovind. Nu se va mantui in locul meu. Locul meu in Rai (daca am vreunul) tot pe mine ma asteapta. Dar aici e vorba de principii: daca avem principii. Cine este domnul Kent E. Hovind? <<Kent E. Hovind (born January 15, 1953) is an American young Earth creationist Residence: currently incarcerated at the Federal Correctional Institution at Berlin, New Hampshire by the Federal Bureau of Prisons Occupation: Evangelist, Christian theme park operator Known for: Advocate of Young Earth creationism, convicted of tax-related crimes Religion: Independent Baptist[1]>> <<Between 1975 and 1988, Hovind served as an assistant pastor and teacher at three private Baptist schools, including one he started.[2] As these were private schools, Hovind was not required to have any teaching credentials or accredited qualifications.[6][7] In 1991, Hovind started Creation Science Evangelism.>> <<Hovind's ideas have been published in the controversial Chick Tracts, comic strips intended to convert people to fundamentalist Christianity.[60] >> http://en.wikipedia.org/wiki/Kent_Hovind |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| evolutionismul compromis | padrevicentiu | Generalitati | 476 | 23.09.2013 04:54:06 |
| De ce evolutionismul teist este o erezie? | nadut | Teologie si Stiinta | 372 | 27.11.2012 13:41:07 |
| ROMANI , VI SE PREGATESTE CEVA | saccsiv | Homosexualitatea | 170 | 06.03.2012 15:51:43 |
| Venirea Antihristului | ancah | Biserica Romano-Catolica | 16 | 23.04.2008 03:29:50 |
| un vis se pregateste sa moara | quasar | Generalitati | 52 | 03.02.2008 19:58:43 |
|
|