Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Intrebari utilizatori

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.03.2013, 01:18:16
Camy93 Camy93 is offline
Member

Data înregistrării: 26.01.2013
Religia: Catolic
Implicit

Dobrin7m, nu vreau sa te descurajez, dar oxigenarea redusa a creierului la nastere poate duce mai tarziu in viata la un mic retard. E imposibil de spus cand copilul inca e mic, dar de multe ori acest lucru lasa urme grave incepand cu adolescenta. Asa i s-a intamplat fratelui prietenei mele. Acum are 34 de ani dar are o minte de 8. Si din pacate nu iti poti da seama decat tarziu. Sper sa nu fie, Doamne fereste, cazul micutului tau si iti multumim ca ai impartit povestioara cu noi, e de-a dreptul o minune! Sper ca micutul si-a revenit complet si e jucaus si indragit de toata lumea! Domnul sa va aiba in paza!

On topic: Multe fete/femei spun ca ar face avort, si eu in anii mei de adolescenta eram pro avort (desi nu am facut niciodata pentru ca inca nu am avut parte de niciun fel de sarcina), dar asta pentru ca nu ma puneam in fata faptului. Daca as ramane insarcinata, sunt 100% sigura ca inimioara nu m-ar lasa sa-i fac ceva rau puiutului meu. Si daca ar fi neasteptat, mami si tati mereu il vor astepta cu bratele deschise. Un copilas e o minune de la Dumnezeu, simplul fapt ca doi oameni se unesc si se intampla aceasta minune ma lasa fara cuvinte! Cat de binecuvantata e o noua viata! :) Ar trebui sa ai inima impietrita sa ai curajul sa faci asa ceva...

Last edited by Camy93; 13.03.2013 at 01:31:36.
Reply With Quote