Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.03.2013, 17:42:53
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Parascheva16 Vezi mesajul
Dar cum se face ca sunt si romani buni si cinstiti care au reusit in Romania sa duca un trai decent?
Povestea un Parinte ca s-a dus in fosta Iugoslavie si a vazut romani dormind pe banci si in boscheti, iar ziua se duceau sa mature si sa vada ce mai au nevoie sarbii. Pai aia nu e umilire? Pentru bani faci treburile astea? Si in alte tari romanii lucreaza in conditii mizere. Pai daca in afara faci acele munci de jos, in tara de ce nu faci acele treburi?

Mai zici daca pleci cu contract si te intorci sa contribui cu ceva in Romania, dar sa lasi copii si sot/sotie in Romania si tu sa te duci sa faci munca de jos doar ptr. ati construi vila, mi se pare exagerat. Cati romani din Romania ar spala babe la fund ptr. salariu minim? 1000 de euro nu e mult ptr. tarile in care lucreaza romanii, abia iti ajunge sa platesti chiria.

Unde ajungem daca pleaca toti din tara in loc sa puna contributia lor ptr. dezvoltarea Romaniei? Nemtii dupa razboi au lucrat pe gratis ptr. a pune pe picioare Germania. Este foarte mult eu si familia mea si atat.

Eu am credinta ca Dumnezeu nu te lasa oriunde ai fi, inclusiv in Romania.

Daca doresti sa asculti aceasta conferinta, sa imi spui ce crezi :
Conferinta "Iubirea de tara si neam" - Pr. Iustin si Pr. Pantelimon (Manastirea Oasa)
Intr-un cuvant, e vorba despre HARNICIE.
Reply With Quote