Citat:
În prealabil postat de antiecumenism
|
Ceva mai partinitor, eu nu am citit de mult. Eu recunosc ca habar nu am de cestiune si sunt foarte departe de a fi un sustinator infocat al lui IPS Tedosie supranumit "Spagoveanul". Totusi, simpla lectura a acestui articol imi arata ca e vorba de partinire crasa. Dau doar doua exemple:
Citat:
Motivul evident îl constituie banii care pot fi făcuți pe seama acestei biserici și care ar trebui să meargă în alte "proiecte" decît cele filantropice.
|
"Evident" ? De unde si pana unde, "evident" ? Pe ce se bazeaza articlierul cand declara asemenea "evidenta" din care nu produce nici cel mai mic crampei ?
Citat:
Valeriu Roman, consilier cultural la Arhiepiscopie, care imediat după aceea a comis un accident auto, aflîndu-se într-o stare de ebrietate vecină cu coma alcoolică,
|
Ipoteza ca un preot, dupa slujba la care slujeste (adica Duminica dimineata) se afla "in stare de ebrietate vecina cu coma alcoolica" imi apare extrem de improbabila. Autorul nu furnizeaza nicio data, fie si preliminara, a anchetei Politiei. Nici o cifra despre alcoolemie. Nu cumva preotul, potrivit practicii rasaritene, a consumat continutul Sf Potir, pozitivand testul calitativ de alcoolemie din dotarea sumara a politistilor, dar lucru care nu poate pacali, mai departe, Institutul Medico-Legal, care poate determina cantitativ alcoolemia ? Multa ortodoxie, putina ortopraxie la acest autor, Claudiu Tarziu ! Oare nu ar trebui sa se fereasca de graba la judecata temerara, punand binele inaintea raului si verificand asemenea ipoteza ?