Citat:
În prealabil postat de Yasmina
Si cum isi dadeau seama barbarii din vremea lui Mavrocordat,stiindu-se ca nu toate virginele 100% prezinta usoara hemoragie la primul contact sexual?!?
Cred ca multa nedreptate s-a facut multora din nestiinta sa nu mai amintim faptul ca barbatii nu au trebuit niciodata sa dea socoteala pt viata lor destrabalata desi dpdv religios,virginitatea este ceruta la ambele sexe NU NUMAI FEMEILOR!
|
Asa este. Si sa nu uitam ca sunt si cazuri in care fata se naste fara "sigiliu"(ce urat suna). Mai rar, dar se intampla. Oricum, din cate stiu eu, inainte, chiar daca se intampla in afara casatoriei si aflatu parintii, trebuiau sa se ieie, nu mergea sa fugi.
(tind sa cred ca oricum inainte nu erau asa multi barbati destrabalati pentru ca majoritatea fetelor nu cedau, parintii isi pazeau fetele ca pe ochii din cap etc.; nu as zice de pierderea fecioriei inainte de nunta , ci m-as lega de adulter, care era si inca este privit ca ceva normal la barbati si o tragedie la femei, cand defapt este o tragedie indiferent de ce sex are cel care cade in acest pacat )