Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.04.2013, 21:11:05
Parascheva16's Avatar
Parascheva16 Parascheva16 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2013
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Si cum isi dadeau seama barbarii din vremea lui Mavrocordat,stiindu-se ca nu toate virginele 100% prezinta usoara hemoragie la primul contact sexual?!?
Cred ca multa nedreptate s-a facut multora din nestiinta sa nu mai amintim faptul ca barbatii nu au trebuit niciodata sa dea socoteala pt viata lor destrabalata desi dpdv religios,virginitatea este ceruta la ambele sexe NU NUMAI FEMEILOR!
Asa este. Si sa nu uitam ca sunt si cazuri in care fata se naste fara "sigiliu"(ce urat suna). Mai rar, dar se intampla. Oricum, din cate stiu eu, inainte, chiar daca se intampla in afara casatoriei si aflatu parintii, trebuiau sa se ieie, nu mergea sa fugi.
(tind sa cred ca oricum inainte nu erau asa multi barbati destrabalati pentru ca majoritatea fetelor nu cedau, parintii isi pazeau fetele ca pe ochii din cap etc.; nu as zice de pierderea fecioriei inainte de nunta , ci m-as lega de adulter, care era si inca este privit ca ceva normal la barbati si o tragedie la femei, cand defapt este o tragedie indiferent de ce sex are cel care cade in acest pacat )
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Mai este martisorul la moda? alexdu Generalitati 14 29.08.2015 08:53:45
Daruri de la sfinti ptr copiii cuminti lore86 Nunta 19 19.12.2012 23:17:02
Dragobetele saruta fetele shakalu1 Intrebari utilizatori 0 25.02.2010 18:02:17
Care va fi moda de anul acesta? Anca-Miha Generalitati 55 01.02.2009 07:11:19