![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
De ce sa ma tem? Cred ca Dumnezeu este iubire si ca ii va pedepsi pe toti cei care merita, insa nu in felul diavolesc si sadic, ci spre indreptarea lor. In final Dumnezeu va fi tot in toate, dupa cum le spunea Pavel corintenilor.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar cel mai simplu e sa ne gasim scuze sa putem pacatui si sa zicem ca totul va fi bine. |
|
|||
|
|||
![]()
Matei 5:26
Adevarat graiesc tie: Nu vei iesi de acolo, pana ce nu vei fi dat cel din urma ban. Deci voi iesi de acolo intr-un final. De ce inchidem un infractor? Ca sa se invete minte si sa se reabiliteze. Si nu gasesc nici o scuza pentru nimic, nu crede ca eu vreau sa pacatuiesc. Ci vreau sa fiu aproape de Dumnezeu, nu in pacat. Last edited by Eduard S; 28.05.2013 at 09:38:21. |
|
|||
|
|||
![]()
Prin asta vrei sa zici ca tu vei iesi din iad ?
|
|
|||
|
|||
![]()
Pedeapsa asta, iad, spune-i cum vrei tu, duce la indreptare si la ascultarea de Dumnezeu. Asta cred eu si am spus si de ce. Daca tu nu crezi, foarte bine. Nu am nimic de castigat nici de pierdut.
|
|
|||
|
|||
![]()
Stai asa sa inteleg. Tu zici ca: vei primi pedeapsa ce duce la indreptare si ea va avea un sfarsit si te va duce la indreptare si ascultare de Dumnezeu? Dar pana atunci poti sa pacatuiesti?
|
|
|||
|
|||
![]()
Pot sa pacatuiesc sau pot sa nu pacatuiesc. Voi fi pedepsit si voi fi reabilitat daca vrei, nu voi sta la inchisoare pentru totdeauna, fara nici un rost.
Logic ca este mai bine sa nu pacatuiesc ca sa nu fiu pedepsit. |
|
|||
|
|||
![]()
Deci tu spui ca: poti sa si pacatuiesti, si asta ar insemna ca ajungi in iad, stai o perioada acolo si apoi merg in rai?
|
|
|||
|
|||
![]()
Da, cam asta spun, pentru ca nicaieri nu se spune ca pedeapsa este intr-adevar vesinca (aidios), ba chiar se spune opusul, ca Dumnezeu este Mantuitorul tuturor oamenilor si ca voieste ca toti sa cunoasca Adevarul.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Doua lucruri si cu asta am terminat: 1) Dumnezeu nu mantuieste pe nimeni cu forta (deci contra vointei omului). 2) Ceea ce sustii tu este PACAT IMPOTRIVA DUHULUI SFANT, care nu se iarta niciodata. Adica sa pacatuiesti linisti cu gandul ca Dumnezeu te va ierta oricum. Deci daca nu iti schimbi modul de gandire nu ai cum sa te mantuiesti. Vezi aici mai multe detalii: http://www.crestinortodox.ro/religie...riu-69363.html |
|