Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.06.2013, 20:08:11
antiecumenism antiecumenism is offline
Banned

Data înregistrării: 07.08.2006
Locație: ROMANIA,jud. Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
Dacă ai probleme cu stomacul, trebuie să le rezolvi ca să poți beneficia de avantajele acelor crudități indicate pentru spondilită.

Pentru ca organismul să poată lupta împotriva bolii, trebuie să-i dai mîncare sănătoasă și cît mai vie - pe cît posibil.

Dacă nu există tratament cunoscut pentru spondilita anchilozantă, atunci ar fi timpul să te gîndești la metode alternative. Spre exemplu, prin post s-au reparat și probleme ale oaselor de genul fracturilor, cocoașelor sau probleme ale articulațiilor.

.
-tu nu intelegi ca daca nu i-au o zi diclofenac ma dor oasele groaznic,si diclofenacul ataca stomacul si deci trebuie mancare consistenta,deci postul cade
-am tinut si eu post cand eram sanatos chiar negru,dar acum ma doare si stomacul daca nu mananc bine si mai trebuie sa iau si medicamente

Last edited by antiecumenism; 07.06.2013 at 20:10:14.
Reply With Quote
Vechi 07.06.2013, 21:30:05
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de antiecumenism Vezi mesajul
-tu nu intelegi ca daca nu i-au o zi diclofenac ma dor oasele groaznic,si diclofenacul ataca stomacul si deci trebuie mancare consistenta,deci postul cade
-am tinut si eu post cand eram sanatos chiar negru,dar acum ma doare si stomacul daca nu mananc bine si mai trebuie sa iau si medicamente
Grea cruce ai de dus. Dumnezeu sa te ajute, sa o poti duce pana la capat.
Ma intreb daca nu e mai indicat sa folosesti diclofenac sub forma de supozitoare, pentru a-ti menaja stomacul. Sper ca nu are un efect similar asupra intestinului. Este doar o idee, caci nu sunt de specialitate.
Reply With Quote
Vechi 07.06.2013, 23:39:04
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Grea cruce ai de dus. Dumnezeu sa te ajute, sa o poti duce pana la capat.
Ma intreb daca nu e mai indicat sa folosesti diclofenac sub forma de supozitoare, pentru a-ti menaja stomacul. Sper ca nu are un efect similar asupra intestinului. Este doar o idee, caci nu sunt de specialitate.

-da e grea boala am fost la inceput revoltat,dar acum cumva accept boala si o consider o suferinta pt mantuire
-nu am suportat niciodata supozitoarele si poate afecteaza intestinele...
-oricum sunt norocos ca am dureri numai de vreo 3 ani altii au de la 20 de ani si fete...,zicea o fata de 23 de ani ca respira doar cu 50% din capacitatea pulmonara pt ca spondilita deformeaza oasele si apasa pe plamani...
Reply With Quote
Vechi 08.06.2013, 00:22:23
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
-nu am suportat niciodata supozitoarele si poate afecteaza intestinele...
Se pare ca nu ai nevoie de un tratament, te-ai impacat destul de bine cu situatia.

Last edited by AlinB; 08.06.2013 at 00:44:21.
Reply With Quote
Vechi 08.06.2013, 00:40:30
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Se pare ca nu ai nevoie de un tratament, te-ai impacat destul de bine cu situatia.
-am nevoie si chiar iau tratament...
Reply With Quote
Vechi 08.06.2013, 00:44:38
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Nu stiu dc unii cred ca singura metoda pentru a preveni afectiunile stomacului induse de unele medicamente, ar fi indopatul sau mai mult, chiar ar fi o metoda eficienta.

Pentru tratamentul pe termen lung cu diclofenac se dau medicamente cu efect protector gastro-intestinal.

In orice caz, nici un fel de indopat nu poate proteja stomacul asa cum o face postul negru, in care dupa primele 2-3 zile de post, stomacul intra in repaos cvasi-total, timp in care nu mai secreta acizi care pot irita un eventual ulcer si mai mult, are timp pentru refacere.

Hai sa o luam asa:

1. Ai un tratament care te predispune, printre altele nu mai putin grave, la cancer

2. Ai un tratament care te predispune la afectiuni grave ale ficatului, rinichilor, ataca stomacul si posibile efecte psihotice.

3. Ai postul negru, nu e usor, nu e o solutie sigura, dar singurul risc major ar fi sa pierzi 10-30kg (depinde de durata), greutate care o iei inapoi in cateva luni daca tii neaparat asta.

Si desigur, in prealabil poti renunta la carne si produsele de carne industriala, sa incerci sa inlocuiesti mancarea preparata termic cu cea mai putin procesata, etc.

Acum..tu hotarasti.
Vechi 08.06.2013, 00:56:06
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Nu stiu dc unii cred ca singura metoda pentru a preveni afectiunile stomacului induse de unele medicamente, ar fi indopatul sau mai mult, chiar ar fi o metoda eficienta.

Pentru tratamentul pe termen lung cu diclofenac se dau medicamente cu efect protector gastro-intestinal.

.
-da iau in fiecare zi omez,omeran,omeprazol pt protectia stomacului,medicamente antiacide
Reply With Quote
Vechi 07.06.2013, 22:29:33
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Implicit

Citat:
Totuși ceva trebuie să încerci pentru a ieși din cercul ăsta vicios. Trebuie să existe și altă soluție de a trece prin boală, afară de medicamentul ăsta ce dăunează nu numai stomacului, dar și ficatului, rinichilor, pielii șamd.

Și eu trebuia să fiu dependent de Astmopent fără de care nu puteam respira în crize - dacă îți poți imagina cum e - și m-am forțat să scap de el. Nu mi-a fost deloc ușor, dar am reușit. Și pe Mr. Evans din poveste l-a durut (He hobbled painfully...), dar a avut voință și a scăpat de boală, cu supraveghetor profesionist, ce-i drept.

Sper să găsești scăparea de boală și dureri într-o zi, pentru rugăciunile forumiștilor și nu numai. Te rog să mă scuzi dacă te-am deranjat.

Doamne ajută!

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote
Vechi 07.06.2013, 23:34:42
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
Totuși ceva trebuie să încerci pentru a ieși din cercul ăsta vicios. Trebuie să existe și altă soluție de a trece prin boală, afară de medicamentul ăsta ce dăunează nu numai stomacului, dar și ficatului, rinichilor, pielii șamd.

Și eu trebuia să fiu dependent de Astmopent fără de care nu puteam respira în crize - dacă îți poți imagina cum e - și m-am forțat să scap de el. Nu mi-a fost deloc ușor, dar am reușit. Și pe Mr. Evans din poveste l-a durut (He hobbled painfully...), dar a avut voință și a scăpat de boală, cu supraveghetor profesionist, ce-i drept.

Sper să găsești scăparea de boală și dureri într-o zi, pentru rugăciunile forumiștilor și nu numai. Te rog să mă scuzi dacă te-am deranjat.

Doamne ajută!
-daca imi recomanzi tu alt medicament impotriva durerilor de oase...
-boala nu e vindecabila,ramane asa sau doamne fereste se agraveaza
-dar orice rugaciune e binevenita
Reply With Quote
Răspunde