![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Poti incepe de aici: http://en.wikipedia.org/wiki/Acid-base_homeostasis Si mai ales asta, ca vad ca esti fan unei alte teorii pseudo-stintifice: http://en.wikipedia.org/wiki/Alkaline_diet
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ca respectivul n-a lipsit mult sa dea coltzul de la "infensiva" boala "a copilariei" pe care "dr." Todea Gross ne indeamna sa o dam la copii fara ezitare. Citat:
Bazat pe ce studiu mai exact? Folclor? Poti avea un sistem imunitar incapabil sa faca fatza bacterii si in consecinta sa dezvolte boala, si fara sa te incadrezi neaparat in categoriile de mai sus.
|
|||
|
|||
![]()
Nu, e doar o constatare, sunt cateva trenduri penibile care au infectat romanul pe linie de ortodoxim dar sunt 100% originate de la cei care in mod curent in numim sectari: geocentrism, cipofobism, antivaccinism..
|
|||
|
|||
![]()
Da vaccinarea adus la supravietuirea multor oameni. Este necesara, dar sa nu se exagereze.
Trebuie ca fiecare tara sa aibe propriul institut care sa produca vaccinurile. Asa ar avea si oamenii incredere. Acum in cine sa avem incredere. Nu mai poti avea in nimeni si nimic. Technica nu poate fii scumpa, este veche si cunoscuta. |
|
||||
|
||||
![]()
asta e cea mai buna idee pe care am citit-o tot threadul asta. Chiar imi place.
|
|||
|
|||
![]()
La noi este o utopie.
Am avut un astfel de Institut si a fost distrus (la comanda?) desi primise si fonduri pentru re-tehnologizare. Nu stiu sa fi raspuns cineva penal pentru crima asta.
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Fara globalizare, n-ai avea acces la sursele alea exotice de proteine. Greu de spus ca e un regim "natural" din moment ce nu prea cresc in zona in care esti. Nu, sa te informezi temeinic, inainte sa vorbesti. Pe urma, mai vezi tu.. Citat:
Citat:
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 16.06.2013 at 02:08:21. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In plus, esti nerealist, vorbind despre "tratarea cu seriozitate", care in realitate e o chestiune statistica si din pacate, oriunde in lumea asta, chiar si in tari dezvoltate, nu totdeauna cu date fericite, pentru ca exista mai mereu pe undeva un factor X in calea scenariului cel mai fericit - scenariu care presupune prevenirea complicatiilor, ori nu toate sunt complicatii ci consecinte directe ale bolilor astea "inofensive". Revin la mentiunea de pe cateva pagini mai devreme, orice antivaccinist trebuie sa incerce sa ajunga la faza la care sa constientizeze ca boala (chiar si in cele mai fericite cazuri) face mai multe ravagii decat vaccinul. Desigur, o sa-i fie cam dificil, pentru ca presupune o analiza la rece, ori de cele mai multe ori a fost educat sa gandeasca emotiv-subiectiv iar in acest sens, nu are cunostinte despre epidemii si ce inseamna ele practic, nu in varianta scenariului cel mai fericit.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 16.06.2013 at 02:13:25. |
|
|||
|
|||
![]()
Eu am în familie, printre veri, bărbați care au rămas cu sechele de pe urma poliomielitei din copilărie. Am și doi prieteni, șahiști, cu aceeași afecțiune.
Nu am auzit pe niciunul să țină vreun discurs împotriva vaccinurilor. Le e și greu, dealtfel, după o viață între cârje, cărucioare, ironii ale semenilor, divorțuri și/sau singurătate etc.... |
|
|||
|
|||
![]()
Citește-ți ultima frază din mesaj, vorbești acolo de carența de B12.
Citat:
Ahaa, acum nu mai e afacere. Interesant cum le schimbi, tocmai spuneai de o afacere în domeniul vegetarian. Citat:
Citat:
Eu zic să vezi și tu dacă informația pe care te bazezi este în adevăr. Și cel mai bine este să testezi pe propia piele. Am dat exemple de proteine pentru a combate ideea falsă că numai un regim omnivor asigură echilibrul proteic corect. Sunt adeptul unui regim sezonier bazat pe legumele și fructele de la noi din țară. Nu sunt împotriva lactatelor fermentate (iaurt, brânză), ouă, pește consumate cu măsură, după cum și Biserica recomandă. Last edited by ovidiu b.; 16.06.2013 at 17:45:45. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sfinți catolici ai secolului al XX-lea. | Mihnea Dragomir | Biserica Romano-Catolica | 6 | 15.12.2011 17:54:46 |
666 confuzia secolului | andreicozia | Generalitati | 250 | 04.04.2011 23:51:50 |
Vaccinarea are efecte negative | Iustin32 | Generalitati | 113 | 23.01.2011 16:21:40 |
Pericolul nestiut al vaccinurilor | Iustin32 | Generalitati | 65 | 29.12.2009 22:23:12 |
problema medicala | mathly24 | Generalitati | 8 | 25.09.2007 17:33:38 |
|