![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Mucusul abundent e consecința evacuării toxinelor. Într-o lume în care totul e poluat, mulți avem problema asta despre care nici nu mai vorbim, e subiect nașpa, nu-i așa? A urmat o a doua sesiune de 10 zile după 3 săptămîni de pauză. Astăzi sînt în ziua a doua tocmai din acest motiv: vreau să respir din nou normal. Voi ține doar 5 zile pentru simplul motiv că nu e de acord soția să postesc mai mult, fiind în străinătate și avînd de mers la lucru. Bragg spune clar că ar fi bine să facem detoxidiere o dată la 3 luni timp de 7-10 zile - și acum am înțeles de ce. Am observat ceva interesant: în ianuarie am dat afară otrava din ambele picioare în zilele 5 și 6. În februarie a durat o zi, ziua a doua. Acum după ~ 28 de ore am simțit acea ”febră” în picioare timp de vreo 2-3 ore. E o senzație de parcă aș fi fugit mult, dar de fapt nervii îmi erau iritați din cauza substanțelor evacuate (se știe că picioarele depozitează majoritatea toxinelor din corp). Deci e clar că nu e mult de scos afară de data asta, dar ideea este că am nevoie de încă o sesiune, chiar dacă anul ăsta nu am mîncat miercuri timp de 24 de ore. Cînd voi fi în România voi încerca o sesiune ”pînă la prima foame”, ca să mă bucur și de beneficiile autovindecării unor probleme vechi care încă mă deranjează. Cine are de înțeles, să înțeleagă. PS: Farmacistul pierde.
Să nu abați inima mea spre cuvinte de vicleșug, ca să-mi dezvinovățesc păcatele mele; Psalmul 140, 4 Ascultați Noul Testament ortodox online. Last edited by Florin-Ionut; 13.06.2013 at 20:44:38. |
|