Citat:
În prealabil postat de Pelerin spre Rasarit
(Re)confirmare minunata(?) :se ia una bucata articol cu un continut centrat pe polemica,se asezoneaza cu un titlu de tabloid religios si se da in clocot pe nervii participantilor inocenti.Rating asigurat spre diferenta de plictisitoarele articole cuminti care intereșeaza mai pe nimeni.La final,la desert,pentru racirea temperaturii,se serveste o impacare de-a noastra,cu pupaturi si imbratisari.Parerea mea este ca daca nu am fi existat ca neam trebuia sa fim inventati,suntem unici in copilaria si nebunia noastra :) Voi ati inebunit,era sa va certati unii cu altii pentru ce anume ca n-am inteles...aaa..o poza? :) Foarte tare frate,foarte tare.
|
Țțțțț!... Niet, niet, niet.
Nu așa, frate, nu bagateliza, totuși.
Aici s-a pus o problemă extrem de serioasă: să luăm, adică, aminte cu toții, că omenirea, prin harul Domnului chipurile, a ajuns la o invenție nemaipomenită, care l-ar face să pălească până și pe Melchiade al lui Marquez: aparatul foto cu ochi duhovnicești!
Păi e de glumă asta?
Recunoaște că așa inovație nu i-ar fi trecut prin minte nici celui mai... neo dintre protestanți...:))