Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Botezul

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.08.2013, 14:43:08
Decebal Decebal is offline
Banned

Data înregistrării: 19.07.2012
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Am avut o multime de divergente pe tema unei invataturi, nu poti vedea ca eu am intotdeauna dreptate si tu gresesti, din doua motive. In primul rand ai putine cunostinte in acest domeniu (si nici nu ai dorinta sa le aduni), te bazezi mai mult pe ratiunea ta, nu pe ce se stie. De aceea nu poti deosebi intotdeauna cand spune cineva ceva adevarat si cand spune o eroare. In al doilea rand ai o invatatura diferita, eu o numesc modernista (nu doar tu, mai sunt de exemplu N.Priceputu, Laura, Maris), care te face sa ai dinaitne anumite conceptii si invataturi gresite preluate din alte parti. O sa te superi iar ca iti spun adevarul, dar are rost sa ne tot contrazicem degeaba la fiecare topic? Observi ca aproape la fiecare topic ma contrazic tot timpul cu aproape aceleasi persoane? Diferenta e ca eu stiu despre ce vorbesc nu pentru ca rationez mai bine, ci pentru simplul fapt ca m-am informat mai demult sau ma informez de fiecare data. De aceea ma feresc intotdeauna sa spun ceva despre care nu stiu sau sa spun un neadevar. De cand am intrat pe forum, rar am spus ceva gresit, tocmai pentru ca ma informez.
Citat:
De fapt nu e o divergenta de idei, diferenta e ca eu scriu intotdeauna adevarul ortodox si diferite persoane se tot contrazic fara sa stie exact despre ce e vorba. La multe subiecte se intampla asa.
Simpatic mai ești, Cătăline, simpatic mai ești, Doamne.... :)))))))))

Mai poți, Cătăline, mai poți, "frăție"?

Citat:
Acum legat de poza, harul este ceva ce poate fi vazut in anumite conditii de un om, aparatul de fotografiat face poza la ce se vede, deci e posibil ca sa surpinda si acea lumina a harului care se face vizibila in plan material.
Cred că a mai fost pusă de cineva întrebarea asta, la care nu l-am văzut pe "întotdeauna-grăitorul-de-adevăr" frate Cătălin să răspundă: Dacă aparatul a surprins lumina respectivă, cum de nu a mai surprins-o nimeni cu vederea? Din punctul meu de vedere este o simplă întrebare retorică, cred că din discuțiile de aici s-a văzut destul de clar că este vorba despre o făcătură, dar, cine știe, poate simpaticul Domn cătălin2 vrea să mai încerce să mai emită ceva din puțul gândirii sale "mereu-informate-în-domeniul-adevărului".
Reply With Quote