![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
-asa ca sunt si bune si rele + ca se invata inca din facultate tehnici de hipnoza care nu sunt bune,sau se bazeaza multi psihologi pe teoriile lui kinsey care a fost un pedofil... -este si psihologia un domeniu medical sau stiintific care ajuta oamenii dar repet sunt si aspecte negative si pozitive -zicea dr Chirila intr-o emisiune ca exista un medicament pt cei care sunt foarte depresivi sau au vrut sa se sinucida -nu stiu cum se cheama- si in prospectul medicamentului chiar se mentioneaza la efecte secundare grave:sinuciderea,deci iei un medicament care te scoate din anumite stari de tulburare psihica dar poate in anumite cazuri sa ai tendinte sinucigase tocmai datorita acelui medicament.... -eu am lucrat si la spital si la ambulanta (nu sunt cadru medical dar lucrand acolo am vazut si auzit multe..) si daca nu lucram toata lumea stie de situatia jalnica in care se afla sistemul de sanatate in general -se intampla cateodata ca in filmul :"moartea d-lui Lazarescu",chiar stiu eu un caz in care o femeie gravida bolnava de astm a murit in timp ce era plimbata de la spitalul judetean la maternitate pt ca dobitocii de medici o plasau de la unul la altul:cand ajunge la judetean zicea medicul de acolo ca e gravida si sa o duca la maternitate si cand ajungea la maternitate doctorita de acolo zicea ca nu e treaba lor pt ca pacienta sufera de astm si sa o duca la judetean,...si pana la urma a murit pe ambulanta .... -de asta zic ca sistemul sanitar e la pamant si nu fac exceptie spitalele de psihiatrie,ma gandesc ca acolo lucrurile sunt si mai grave pt unii pacienti care poate nu au bani sa dea spaga si daca mai au si crize ma gandesc ca sunt tratati de personalul medical in cel mai bun caz cu indiferenta daca nu altfel -si ca sa raspund la postarile de mai sus..cred ca patimile in general nu numai mandria,ci toate patimile omenesti cauzeaza in primul rand bolile psihice sau depresia,normal ca sunt multe cauze dar prin credinta ,prin rugaciune,prin iubire am birui toate greutatile vietii si nu am avea probleme psihice,sau mai putine... -cu privarea de libertate iar e o prostie adica poate sunt cazuri grave in care nu ai ce sa faci dar in rest oamenii trebuie lasati liberi ,si oricum numai faptul de a te afla intr-o camera inchis cred ca mie personal nu mi-ar face bine deloc psihic,adica mi-ar trebui aer curat,miscare... -era un doctor care se internase la spital -cand lucram si eu pe acolo...-pt ca avea spitalul si o sectie de psihiatrie...-si medicul avea ceva probleme cu depresia si altele..in fine dar in fiecare dimineata alerga in jurul spitalului,deci in curte (spitalul este la marginea padurii deci este aer curat,peisaj,padurea...) si iarna dadea zapada cu lopata ,ii ajuta pe angajatii spitalului,pt ca lui ii facea bine miscarea,efortul fizic. -deci de asta zic ca izolarea asta intr-o camera mai ales daca se face cu forta ,deci privarea de libertate nu e buna deloc + ca personalul medical ar trebui sa se bazeze pe iubire si bunatate si i-ar ajuta mult acest lucru pe bolnavi in general... Last edited by antiecumenism; 25.08.2013 at 13:05:47. |
|