![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Adica vrei sa spui: pentru ca majoritatea o percept fiind "o prajitura", un ritual, fara ecouri duhovnicesti deosebite, trebuie sa fie administrata mai rar.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu pentru ca o percep asa ,ci pentru a nu ajunge ,din cauza frecventei prea mari sa o perceapa ca pe ceva bun ,dar obisnuit ,lumesc Last edited by anita; 26.08.2013 at 12:55:46. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In momentul in care apare perceptia duhovniceasca, lucrurile se schimba, nu au cum sa decada.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ma gandeam ca intervine oarecum rutina ,stiu ca saptamanal trebuie sa fac acest lucru. Poate sunt persoane ,asa cum spune Antonia care sunt permanent cu gandul la Dumnezeu si in acest caz nu cred ca ar fi o problema ,se pot impartasi saptamanal. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Perceptia duhovniceasca nu e ca marca preferata de ciocolata care consumata in exces produce saturatie. La un om care se hraneste duhovniceste, apetitul se deschide spre tot mai mult. Bagatelizarea se produce exclusiv din cauza pacatului. Citat:
Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dupa cum arunci sageti in drepata si in stanga ,nu prea as crede. Si suntem ? Esti ? Dar cu preotii iti dau dreptate |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca spun nu, cad drept pacatos, daca spun da, drept fundul ![]() P.S. Cred ca ai observat ca n-am dat o nota personala discutiei, asa ca incearca si tu sa te controlezi in sensul asta.