![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Am tot citit multe comentarii despre maidanezi, eutanasiere, iubitori/neiubitori de animale si as vrea sa-mi spun si eu parerea, nu despre maidanezi ci despre ce am inteles eu din comentariile iubitorilor de animale nu numai de pe acest forum ci in general. Iar daca n-am inteles bine, va rog frumos sa-mi explicati, cei care veti dori, ce anume n-am inteles bine:
Eu am inteles astfel: 1. In cazul acelui mic ingeras (Ionut) sunt de vina, in principal, oamenii si nu cainii (oamenii fiind: toti politicienii, primarii si ceilalti care ar fi trebuit sa se ocupe de problema cainilor de 23 de ani, apoi chiar bunica lui Ionut pentru ca nu l-a supravegheat asa cum ar trebui, copilul fiind pe un teren privat, la distanta mare de parc, unde categoric nu avea ce cauta, si, poate chiar parintii pentru ca nu s-au gandit ca bunica are probleme de sanatate si nu poate supraveghea doi copii). Pericole sunt foarte multe... 2. Iubitorii de animale nu spun ca e normal ca acesti caini sa fie pe strazi, ei sustin doar ca nu vor sa fie omorati in masa, ci ca trebuie sa se gaseasca o solutie mai blanda de a rezolva problema (adunati in adaposturi, sterilizati, vaccinati, dati spre adoptie in limita posibilitatilor si, eventual, omorati cei care sunt agresivi, foarte batrani sau bolnavi) Celor care spun ca nu sunt bani pentru asa ceva as vrea sa le raspund eu personal: ar trebui sa plateasca toti cei care nu s-au ocupat de aceasta problema in atatia ani, cei care au facut cu totul altceva cu banii care s-au alocat de-a lungul timpului pentru aceasta problema!) Deci va rog frumos sa-mi spuneti ce n-am inteles bine si sa ma iertati daca am suparat pe cineva. Doamne ajuta tuturor! |
|