Citat:
În prealabil postat de Iliana
Daca se aplica legea care prevedea sterilizarea tuturor cainilor maidanezi de catre cei care erau autorizati si obligati sa faca acest lucru, adica cei care luau bani pentru asta acum nu am mai fi avut atatia caini, ca nu se mai inmulteau, nu?
|
Ba da, ar fi fost la fel de multi, la fel de periculosi. Din N motive.
Citat:
Cat despre vinovatia bunicii, am mai spus-o, nu sunt sub nici o forma pentru condamnarea ei, nu ar avea nici un rost, mi-ar placea doar sa se spuna adevarul (eventual sa recunoasca si ea) ca daca ar fi fost tot timpul cu ochii pe copii, sa vada in ce directie pleaca atunci cand au parasit locul de joaca si s-ar fi dus dupa ei, i-ar fi strigat sa se intoarca, tragedia nu s-ar fi produs. Atat!
|
Si la fel si in cazul celor cateva mii de oameni muscati anual, daca ar fi fost un hinger cu ei de fiecare data, sau un politist inarmat, nu ar fi fost muscati, nu?
Deci de vina nu sunt cainii, ci hingherii si politia.
Citat:
Ei au intrat pe un teren privat, nu aveau ce cauta acolo. Punct!
|
Teren privat aflat in posesia maidanezilor sau cum?
Citat:
Nu mi se pare normal si nici uman sa fie omorati atatia caini, sa se faca practic un masacru, doar pentru ca unii nu si-au facut treaba la vremea lor.
|
Adica nu e corect sa fie eutanasiati acum daca n-au fost eutanasiati acum 5 ani?
Ei bine, mai bine mai tarziu decat niciodata.
Citat:
Si nu mi se pare normal sa fie acuzati cu atata vehementa cainii! Ei sunt vinovati, sa moara, cam asa reiese, noi, oamenii, suntem puternici si putem sa dispunem de viata lor, sa plateasca pentru greselile noastre! Am gasit vinovatii, am rezolvat problema! Foarte simplu si foarte inteligent! Demn de specia umana si, mai ales, de unii care-si mai spun si crestini ortodocsi!
|
Asa sa spui si celor care omoara sobolani, gandaci, ursi, lupi pentru ca sunt un pericol social sau vaci, porci, pasari, doar ca sa le manince.
Si da, o data eutanasia pusa in functiune problema e pe cale sa fie rezolvata.
Cu adevarat.
Un caine mort nu musca pe nimeni, un caine sterilizat si aflat in libertate are
la dispozitie cca. 5 ani daca nu mai bine in care poate sa mai faca victime.
La asta te-ai gandit?