![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Si eu am, ca sa zic asa, o 'tema academica' de facut (desi una mult mai modesta), de aceea imi consum energia cu el. Ma intristeaza faptul ca nu te cobori chenotic pana la nivelul meu ;-) sa imi impartasesti ideile tale despre caracterul iconic al chipului lui Hristos din Idiotul. Apreciez mult postarile tale, cultura si nivelul tau intelectual si m-as fi bucurat sa le aflu. Avand in vedere ca am citit cartea asta la 17 ani, iar cum am mai mult decat de doua ori pe atat, cred ca pot fi scuzata ca 'nu am inteles nimic din el'. (Imi amintesc ca atunci am avut o mare pasiune pentru Dostoevski si mai ales pentru 'Idiotul', si am cautat la biblioteca toate comentariile despre el, dar cum era inainte de 89, iti inchipui ca nu era prea multa vorba despre teantricitatea printului Miskin in comentariile pe care le-am gasit.) Dar accept bobarnacul, si poate vom mai vorbi pe aceasta tema, daca imi fac temele :-) Indraznesc totusi sa nu fiu de acord cu tine in priviinta rolului si sensului literaturii populare in general, si al lui Harry Potter in cazul de fata. Voi reveni.
"Dacă nu putem fi buni, să încercăm să fim măcar politicoși." (Nicolae Steinhardt în Jurnalul fericirii) Last edited by Fani71; 16.10.2013 at 00:48:05. |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Citatul din Biblie care v-a marcat viata | florina_drossu | Despre Sfanta Scriptura | 51 | 24.04.2014 21:33:38 |
| Amintiri din copilarie. Ce fel de roade ati vazut la alti crestini care v-au placut | spre_rasarit | Generalitati | 12 | 24.09.2011 11:07:25 |
| Documentare care ne-au placut | NeInocentiu | Generalitati | 3 | 10.09.2011 12:01:06 |
| ce nume v-ar fi placut sa aveti? | podolski_2 | Generalitati | 92 | 12.08.2010 23:09:07 |
| Carte | aureliapopescu | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 03.11.2009 11:39:49 |
|
|