![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Nu stii ca ei nu gandesc, fac doar ce li se spune de catre Guru Apologeticum, care nu e atat de prost sa-si supere clientela zicandu-le sa nu mai calce in supermarket. Asta da provocare apocaliptica pentru ei..
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nea Decebal, iarasi sarisi medicamentatia?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In ce priveste buletinele de care se face caz, nu trebuie sa va temeti. Luati buletinele si mergeti mai departe. Acest Antihrist, daca ne-am gasi in fata lui - nu esti vinovat daca nu-l accepti. Cand il accepti iti pune pecetea. Dar nu primesti. Tu porti Crucea. Daca esti crestin, esti crestin pana la capat, indiferent ce s-ar intampla. Dracul daca ar fi, nu Antihristul, nu trebuie sa te temi. Tu sa fii omul lui Hristos absolut. Dracul nu se poate pecetlui pe buletin. Orice semne ar fi pe marfuri, folositi-le, nu va temeti. Vei fi vinovat cand vei consimti tu lepadarea, nu ca ai pus mana pe o hartie pe care scrie "lepadat de Hristos". Trebuie sa va temeti de viata impatimita, ca nu te prezinti la Judecata cu buletinul, te prezinti cu inima ta curata in ce priveste viata in Hristos. Buletinul este un mijloc de a circula in ce priveste civilizatia, ca sa nu te opreasca politia. Sfintii Parinti talcuiesc aceasta cifra, 666, astfel: Primul 6 reprezinta cruzimea fara nici un pic de mila - un tata a taiat capul fetitei lui, care luase nota zece la scoala. Al doilea 6, curvia fara nici o ratiune. De exemplu, mi-a spus cineva ca in Belgia este oficia-lizat sa poata trai tata cu fiica. Al treilea 6, lipsa de credinta - un parlamentar a dat vot de blam, pentru a introduce religia in scoala, zicand: "De asta ne arde noua acum?"" Par. Arsenie Papacioc |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Acum vreo 7-8 ani. Intalnisem un sectant de prin SUA. Facea si el parte dintr-o secta apocaliptica, si dadeau intr-una cu coduri de bare, etc.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
p.s. nu imi mai lua in seama postarile. acelasi lucru o sa fac si eu cu ale tale, pentru discutia ca e pierdere de timp. Dumnezeu sa iti indrume pasii spre lupta cea adevarat.(cea duhovniceasca) |
|
|||
|
|||
![]()
Raspund decent cand mi se raspunde decent.
Tie cipul ti se pare si moral si pe placul lui Dumnezeu? Mie nu. Tocmai adusesem argumente, dar daca acestea nu sunt pe gustul tau... Puteai sa vii cu contraargumente daca voiai discutie civilizata, nu cu insulte luciferice. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Contraargumentele mele nu le-ai luat in seama. Daca tii sa nu iti fie controlata viata, renunta la telefon si calculator. In rest nu mai e nimic de comentat. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Asta nu e contraargument valid. Telefonul si calculatorul nu au CNP-ul meu, adica nu au ,,numarul de om". In plus, le pot arunca oricand doresc. Nu ma obliga nimeni sa-mi iau telefonul si calculatorul oriunde merg.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce spuneti de actele biometrice? | Daniel777 | Stiri, actualitati, anunturi | 107 | 11.10.2010 23:02:47 |
Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice | mihailt | Generalitati | 50 | 30.09.2009 18:22:02 |
Ce se incearca cu actele biometrice? | mihailt | Generalitati | 0 | 15.07.2009 02:30:05 |
Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice | bunicu | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 24.03.2009 11:20:37 |
Despre actele de identitate electronice si intimitate | BogdanF2 | Generalitati | 0 | 26.01.2009 20:23:30 |
|