Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.12.2013, 17:53:29
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bin000 Vezi mesajul
Asta apropo de "urăm pacatul,dar iubim pe pacatosi",pe care il tot fluturi prin comentariile tale? Nu ai impresia ca ce "propovaduiesti" nu prea aplici? Toti sunt prosti, înșelati, bolnavi mental si tu ii...indrepti, nu? Par. Paisie si Par. Iustin au fost niste păcăliti, unii colegi de forum nu sunt sanatosi la cap...Emana multa iubire si intelepciune din comentariile tale.
Au gresit doar intr-o privinta, nu toata viata.
Putini se pot lauda cu performanta asta.

Daca cineva e betiv si tu ii zici ca nu e betiv, doar are o confuzie mentala si un temporar dezechilibru fizic, crezi ca il ajuti?
Sau ii spui sa o lase mai moale cu paharul?

Daca se foloseste de Sfanta Scripturaa cu si mai mare nesimtire decat sectarul care nici macar nu are tupeul sa puna cuvinte care nu sunt acolo, ce zici?

Iti spun eu ce zice chiar "Apocalipsa":

18. Si eu marturisesc oricui asculta cuvintele proorociei acestei carti: De va mai adauga cineva ceva la ele, Dumnezeu va trimite asupra lui pedepsele ce sunt scrise in cartea aceasta; (Apocalipsa 22:18)

Citat:
PS: apropo de Intelepciunea suprema este a deosebi binele de rau, nu prea ai nimerit-o caci a deosebi binele de rau nu tine de Intelepciune ci de un dar special de la Dumnezeu numit :al deosebirii duhurilor.
Intelepciunea este de la Dumnezeu:

"Daruieste-i dar robului Tau inima priceputa (...) si sa deosebeasca ce este bine si ce este rau"

Ghici, cine?

"Frica de Dumnezeu este începutul înțelepciunii; cei fără minte disprețuiesc înțelepciunea și stăpânirea de sine."

Iarasi..te las pe tine sa descoperi sursa.

Citat:
Darul ala il aveau Parintii Paisie si Iustin iar tu nu, tocmai de aia ii contrazici pentru ca vederea ta duhovniceasca nu consoneaza cu a lor...dar pentru ca tu esti "mare destept",nu si despatimit ca ei.
Orice crestin il are atat timp cat se mentine cu convingerile sale in Duhul Bisericii.
Atunci cand se inspira din duhuri straine, mai putin.

Vezi discutiile despre ce zice Traditia Bisericii vizavi de Apocalipsa si pecetluirea ca semn deloc fizic vs. neoprotestanti (semn fizic).

Eu n-am pus nimic de la mine.

Last edited by AlinB; 04.12.2013 at 18:23:35.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce spuneti de actele biometrice? Daniel777 Stiri, actualitati, anunturi 107 11.10.2010 23:02:47
Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice mihailt Generalitati 50 30.09.2009 18:22:02
Ce se incearca cu actele biometrice? mihailt Generalitati 0 15.07.2009 02:30:05
Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice bunicu Stiri, actualitati, anunturi 2 24.03.2009 11:20:37
Despre actele de identitate electronice si intimitate BogdanF2 Generalitati 0 26.01.2009 20:23:30