Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.12.2013, 23:52:17
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Binenteles n-ai inteles nimic din toata discutia, nu stiu daca are vreo legatura cu varsta si problemele specifice sau reauavointa.

Tind sa cred ca mai degraba cu a doua, pentru ca pe alte topice ceea ce ai scris nu lasa loc pentru astfel de dileme.

Iarasi o remarca care starneste aceleasi dileme dar inclina si mai mult spre a doua, lipsindu-i orice continut intelectual, singurul scop fiind acela de a face o remarca rautaciuoasa in lipsa unei replici inteligente.

Dar cred ca e o veste buna, daca iti spun ca esti rauvoitoare/rautcioasa nu cred ca te superi, ceea ce nu cred ca s-ar intampla daca ti-as fi pus un diagnostic de retard intelectual.
Ca ateu spui aceste lucruri; ca daca ai fi crestin si ortodox, ai fi inteles ce am scris. Iar din lipsa de argumente faci apel la invective. Treaba ta!

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce spuneti de actele biometrice? Daniel777 Stiri, actualitati, anunturi 107 11.10.2010 23:02:47
Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice mihailt Generalitati 50 30.09.2009 18:22:02
Ce se incearca cu actele biometrice? mihailt Generalitati 0 15.07.2009 02:30:05
Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice bunicu Stiri, actualitati, anunturi 2 24.03.2009 11:20:37
Despre actele de identitate electronice si intimitate BogdanF2 Generalitati 0 26.01.2009 20:23:30