![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Vorbesti de unul anume?
Un exemplu aleator: fara cip, nu erai aici si acum tastand toate chestiile astea. Citat:
Citat:
Bani pierduti inseamna 99.99% bani pierduti definitiv si irecuperabil. Un card pierdut, inseamna 99.99% ca banii sunt inca ai tai. Sau gandeste-te altfel: trebuie sa ajungi undeva cu 10000RON in buzunar, mergi noaptea sau pe un drum nesigur. Nu cred ca te-ai simti foarte confortabil.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Nu are de unde sa stie ca e pin -ul corect decat daca e aproape de un atm.
Si are si limita de suma. Ceea ce face ca talhariile de carduri sa fie destul de rare. Eu unul nu am auzit.
|
|||
|
|||
![]()
Uite, un program din asta ne-ar trebui. Ce cariera as face. :)
http://www.youtube.com/watch?v=LciBRRkG_y8 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce tare e asta : "Think about the power of that ! " |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Nu vezi câte prostii tastăm? Sau tu tastezi numai bine? Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Am putea face ceva mai bun in timpul asta? Dar ce diavolul nu stie ca a gresit? Asta nu il face sa se corecteze, nu?
|
|||
|
|||
![]()
Corectezi pe cel ce îți cere și care e deschis să primească. Cu unul habotnic nu ai ce face.
Citat:
Iar unul care s-a îndreptat nu-și mai pierde timpul cu lucruri mărunte și deșarte. Citat:
![]() Last edited by ovidiu b.; 05.01.2014 at 18:14:33. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce spuneti de actele biometrice? | Daniel777 | Stiri, actualitati, anunturi | 107 | 11.10.2010 23:02:47 |
Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice | mihailt | Generalitati | 50 | 30.09.2009 18:22:02 |
Ce se incearca cu actele biometrice? | mihailt | Generalitati | 0 | 15.07.2009 02:30:05 |
Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice | bunicu | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 24.03.2009 11:20:37 |
Despre actele de identitate electronice si intimitate | BogdanF2 | Generalitati | 0 | 26.01.2009 20:23:30 |
|