![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Vladimir Jirinovski: Rușilor li se vor implanta cipuri! http://www.youtube.com/watch?v=s4B8xwjKg3Y |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Dar pana atunci care e concluzia. Aruncam cu orice informatie gasim, nu conteaza cat de gogonata e minciuna ca poate se prinde ceva de cineva. Dar, cum tu m-ai rugat ca eu sa raspund la ceva, te rog si eu raspunde la: Citat:
|
|||
|
|||
|
Citat:
666 Pecetea Fiare: http://www.youtube.com/watch?v=Huo24OlUqXk |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Minciuna ninciunilor este asta cu s-a tot argumentat (si sunt convins ca tu chiar crezi asta) in conditiile in care nu ati adus nici nu argument. Nici nu argument stiintific pentru care cipul ar fi 666. Nici nu argument din Sf Scriptura. Nici o talmacite a Sf Parinti in acest sens. Coincidenta? Nu. Nicio ciuncidenta. Asta spune Sf Scriptura despre semnul fiarei. Ce legatura are asta cu cipul? Unde este cipul pe mana dreapta sau pe frunte? Nu vorbim despre ce cred unii paranoici, ci de chestii concrete. Unde spune Hristos ca trebui sa te preocupe cautarea semnului fiarei?
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nelinistea cea buna este necesara in legatura cu toate aspectele vietii si cu toate aspectele ce tin de mantuire. Pe acest topic discutam despre acte biometrice si despre cipuri, dar intervenim si pe alte topice cu alte aspecte importante ce tin de viata duhovniceasca ori de viata sociala. |
|
|
||||
|
||||
|
Nu stiu daca ai avut vreo revelatie, dar te-ai descris perfect.
Eu am adus o sumedenie de argumente (daca vrei ti le repet), tu nici unul si sustii in continuare ca ai dreptate.
|
|||
|
|||
|
Citat:
http://graiulortodox.wordpress.com/2...ra-intoarcere/ |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ca e o carte plina de penibilitati tehnice si teologice. Citat:
Insa nu o fac, ca am argumente, si nu trebuie sa trimit pe altii sa citeasca gunoaie.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Asadar, in opinia ta, Mircea Vlad e mai putin inginer si mai putin ortodox!!! ( Decat tine, fireste.) Deci este descalificat din start sa scrie o carte! (Opinie subiectiva influentata de curentul nihilist. Altii au alte pareri.) Asadar, scrie penibilitati tehnice si teologice, de-a dreptul gunoaie!!! Ai avea curajul sa-i spui astea in fata? Cum ti-ai sustine afirmatiile? Caci vorbele dure pot sa invinga, dar nu pot sa convinga. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
In plus, nici unul dintre voi nu a raspuns la obiect atunci cand vi s-au adus argumente. Citeste postarea lui Ovidiu, unde il citeaza pe parintele Rafail Noica. Contesta ceea ce spune parintele. Ai cu ce? Nu.
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Ce spuneti de actele biometrice? | Daniel777 | Stiri, actualitati, anunturi | 107 | 12.10.2010 00:02:47 |
| Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice | mihailt | Generalitati | 50 | 30.09.2009 19:22:02 |
| Ce se incearca cu actele biometrice? | mihailt | Generalitati | 0 | 15.07.2009 03:30:05 |
| Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice | bunicu | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 24.03.2009 12:20:37 |
| Despre actele de identitate electronice si intimitate | BogdanF2 | Generalitati | 0 | 26.01.2009 21:23:30 |
|
|