![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
mai ai rabdare, momentan aprofundeaza mecanismul cu alba/ neagra... pentru a-l combate "eficient" :D sa te tii cand o incepe...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In privinta lui Alin, nu-ti impartasesc opiniile... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In privinta lui Alin chiar cred ca este sedus de acest duh... apusean sa-i zicem ,dupa cum pare ca-si insuseste conceptii cam straine de Ortodoxie... totusi ,nu poate fi atat de tanar pe cat vrea el sa para ca sa crezi ca il mana nerabdarea de la 20 de ani :) |
|
|||
|
|||
![]()
Daca e la ce cred eu ca e, ti-am raspuns deja dar ai ignorat.
Verifica cateva pagini mai devreme.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ca e o carte plina de penibilitati tehnice si teologice. Citat:
Insa nu o fac, ca am argumente, si nu trebuie sa trimit pe altii sa citeasca gunoaie.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Detaliază... |
|
|||
|
|||
![]()
I-am cerut o detaliere și nimic ”încurcat”, nu e vorba de combatere.
Last edited by ovidiu b.; 09.01.2014 at 10:01:30. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asadar, in opinia ta, Mircea Vlad e mai putin inginer si mai putin ortodox!!! ( Decat tine, fireste.) Deci este descalificat din start sa scrie o carte! (Opinie subiectiva influentata de curentul nihilist. Altii au alte pareri.) Asadar, scrie penibilitati tehnice si teologice, de-a dreptul gunoaie!!! Ai avea curajul sa-i spui astea in fata? Cum ti-ai sustine afirmatiile? Caci vorbele dure pot sa invinga, dar nu pot sa convinga. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dupa vorba: "daca tacea, intelept ramanea", tocmai prin faptul ca a scris o aberatie, s-a descalificat din punctele de vedere amintite. Citat:
Dar ca si multe alte copy/paste -uri, incerci sa sfidezi realitatea incercand sa pari desteapta. Citat:
Citat:
O neoprotestanta smintita, care si-a scris cartea ca si cand ar fi fost o profeta inspirata de Dumnezeu (in stilul "Dumnezeu mi-a aratat..etc, etc."). Tanti asta cu probleme la etaj, asta se afla la originea obsesiei grecilor pentru codul de bare, iar de la greci s-a inspirat Mirciulica. Si se pare ca bravii nostri ortodocsi nu prea stiu cine e tanti, de o citeaza atat de copios. "Noutatea bomba pe care o introduce este ca calugarii atoniti care au inceput miscarea anti-666 (printre care Pr. Staret Paisie) au imprumutat ideea dintr-o sursa protestanta evanghelica: iata un interviu cu staretul (in greaca) in care parintele pare sa recunoasca "contributia" de inspiratie americana (Mary Stewart Relfe: “The New Money System 666”, 1982, Montgomery, Alabama - in cartea-biografie a Pr. Paisie scrisa (in 1998) de ieromonahul Christodoulos la pag. 91 rezulta ca staretul atonit era intr-adevar in posesia acestei carti). Aici gasiti un interviu (tot in limba greaca, anul 2000) facut cu PS sa Mitropolitul Meletios de Nikopolis in care dezminteste "mitul 666". (inca mai caut varianta engleza a cartii sale... altfel ma apuc s-o traduc chiar eu din rusa)" http://forum.teologie.net/viewtopic.php?f=22&t=985 http://www2.cytanet.com.cy/gogreek/paisios.htm Si am sa mai revin si cu alte aspecte penale din aceasta carte, parte a bibliei miscarii cipofobe.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce spuneti de actele biometrice? | Daniel777 | Stiri, actualitati, anunturi | 107 | 11.10.2010 23:02:47 |
Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice | mihailt | Generalitati | 50 | 30.09.2009 18:22:02 |
Ce se incearca cu actele biometrice? | mihailt | Generalitati | 0 | 15.07.2009 02:30:05 |
Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice | bunicu | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 24.03.2009 11:20:37 |
Despre actele de identitate electronice si intimitate | BogdanF2 | Generalitati | 0 | 26.01.2009 20:23:30 |
|