Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Intrebari utilizatori

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.01.2014, 01:56:40
Daniel_Ortodox Daniel_Ortodox is offline
Banned

Data înregistrării: 02.01.2013
Locație: pămîntul omenirii căzute
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Daniel_Ortodox
Implicit

Doamne ajută.

Mulțumesc frumos de sfaturi, frate drag Zaharia, dar sfaturile tale sunt împotriva Bibliei, și nu o să țin cont de ele, cu orice risc.
Te iubesc în Domnul, ai grijă de tine și roagă-te și pentru mine, dacă vrei și poți, ca și pentru surioara "fallen" (nu știam că e femeie, frate Neagu, mulțumesc), tot dacă vrei și dacă poți.

Frate Neagu, eu cred că nu m-am mîndrit, spunînd că sunt la pastorală, a doua facultate, ultimul an, tocmai că activez de-un an pe forum, și abea acum am spus. Dar observ că am fost ispitit, scriind asta, să știi că sună a laudă, nu mi-am dat seama, regret că am scris asta, te rog să mă ierți.
Și greșești: în duh patristic, poate și chiar e obligat dacă vorbește despre învățăturile creștinești, să fie, orice creștin. Vedem monahi, și profesori romîni, maica Siluana, Danion Vasile, și mulți alții, care sunt în duh patristic, și nu sunt preoți. Și mai greșești cu un lucru, cu "nebunia gravă pentru un bun creștin", sunt zeci de versete care te contrazic, dar e aproape ora 2, și nu mă pun acum să le mai scriu. Și în plus, eu nu am calitățile, virtuțiile acelea frumoase care le-ai spus, mă lupt să le dobîndesc, roagă-te și pentru mine să mi le dea Domnul. Sunt frustrat, sunt mîndru, arogant, precum bine spui, te rog, pomenește-mă în rugăciunile tale, fratele meu drag. În rest, ai vorbit minunat. Să îți dea Dumnezeu sănătate.

Surioară Ecaterina, ai dreptate, dar și greșești. Părintele Arsenie Boca, era și mai aspru, decît am fost eu acolo, cînd am spus că îi va merge rău în viață, dacă o ține pe drumul "echilibrului" între creștinism și alte prostii. Și eu cred că mai multe minuni se fac la mormîntul părintelui Arsenie Boca. Oricum, sunt departe și de părintele Sofronie Saharov, și de părintele Arsenie Boca, roagă-te și pentru mine.
Dar susțin ce i-am spus surioarei "Glykys" și trebuie să se mîhnească, nu să nu se mîhnească, cum îi spui tu. Am vorbit adevărul și trebuie să se sperie și să iasă din porcăriile ce le primește în căpșorul ei.
Și dacă văd că nu ai ajutato cu nimic pe surioara "fallen", în postul tău, măcar spune un Doamne miluiește și pentru ea, ca fratele Zaharia.

Surioară "Fallen", (traducere căzută), ridică-te, nu mai sta căzută. Iartă-ne dacă te-am supărat cu ceva noi aici, în luptele noastre. Îmi doresc doar să-ți fi fost cu ceva de folos, fiecare dintre noi. Mai puțin acel articol al lui Glykys, pe care nu ți-l recomand.

Bucurii.

Last edited by Daniel_Ortodox; 27.01.2014 at 02:16:33.
Reply With Quote