Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Biserica Romano-Catolica

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.01.2014, 15:38:50
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Fani71 Vezi mesajul
Ce este eretic in ceea ce am scris aici? Am scris cumva ca nu ar treui sa o cinstim pe Maica Domnului? Am scris cumva sa se scoata rugaciunile si laudele adresate ei in slujbele ortodoxe? Am scris cumva ca nu ar fi Nascatoare de Dumnezeu? Asta da, ar fi fost eretic. Dar nu am scris asa ceva.
A da credit rugăciunilor lor, fără a o pomeni pe Maica Domnului, este tocmai începutul rătăcirii. Gândește-te bine la cei ai scris, adică mă duc la ei, mă rog doar cum vor ei și apoi, acasă, continui rugăciunile către Maica Domnului. Acțiunea asta nu e tocmai validarea rătăcirii lor?

Citat:
În prealabil postat de Fani71 Vezi mesajul
Am scris doar ca nu vad ce este rau in a spune tatal Nostru si psalmi (chintesenta unei slujbe protestante) impreuna cu un protestant. Din moment ce le avem in comun. La Maica Domnului pot sa ma rog in tot restul timpului.
Să ne facem înțeleși, ei nu au biserică, adică Biserică e numai una, cea ortodoxă. Apoi, nu te poți ruga cu ereticii și schismaticii în Duh și Adevăr. "Și rugatul împreună nu este o gimnastică, și nu este un program rugăciunea" spunea părintele Arsenie Papacioc.
Reply With Quote

Tags
catolicism, credinta, papa