Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.01.2014, 23:50:05
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lucian008 Vezi mesajul
E periculos ce faci. Incepi sa procedezi ca Antonia.

Concret, incerci sa deviezi de la subiect. Eu nu am spus ca parintele a adaugat ceva la Sf Scriptura. Exemplu era dat doar penru a demontra ca nu conteaza cine sustine o idee atat timp cat nu are argumente.
Ai spus ca parintele a sustinut-o cu argumente din Sf Scriptura, doar ca desi ti-am cerut sa dai exemple nu ai dat. Care este versetul pe care se fundamenteaza faptul ca cipul este semnul fiare? NU EXISTA UN ASTFEL DE VERSET

Se numeste evitarea subiectului. "Mereu, de fiecare data, toate, multe"... sunt raspunsuri care acopera ca de fapt nu exista exemple si argumente.

Cum?

Ba da. Sunt de acord 100% Tocmai asta e problema, ca desi Sf Parinti s-au preocupat de tot ce ne-ar impiedica sa ne mantuim nu vorbesc nimic de cip.

N-am pretentia ca as avea cunostinte vaste, dar voi, cei care sustineti lupta anticip, cu aceste "cunostinte vaste" tot nu ati putut a un exemplu de verset care sa va sustina ideea. Voi tot veniti cu versetul in care se vorbeste despre semnul fiarei, dar problema e ca nu prea il legati de cip.

1. Nu este vorba despre implant.
2. Pe ce va bazati cand voi sustinei ca cipul poate dirija gandurile si faptele? Pe nimic. Pe presupuneri.

Daca aveam nevoie de mobil le dadea Dumnezeu mobil lui Adam si Evei. La fel si calculator. Le tragea si net. Nu inseamna ca este benefic cipul, discutia este cat de malefic este si pe ce se bazeaza credinta ca este semnul fiarei.

Imi dau seama ca este ilegitim protestul impotriva cipului atat timp cat nu renunti la mobil. Asta imi dau seama.
Apocalipsa 13. Este vorba de semnul care se va pune pe frunte sau pe mana, fara de care nimeni nu va putea cumpara sau vinde.

In privinta mobilului, are si el partile lui nocive, fara discutie. Dar este si folositor, caci poti salva o viata, chemand Salvarea la locul accidentului. Mie personal nu imi place sa vorbesc la telefon, dar sunt obligata sa comunic cu oamenii aflati la distanta fata de mine, interurban sau international. Asta insa nu imi influenteaza gandirea si nu constituie un pacat, cai nu sunt dependenta de telefon, adica nu intru in criza daca mi se descarca, sau daca nu am credit, ceea ce mi se intampla destul de des.
Bautorul invederat, sau jucatorul de pacanele, daca nu isi primesc portia, intra in criza cu tremur; sunt dependenti.
Este deci o mare diferenta, caci eu pot sa arunc oricand telefonul mobil; dar bautorul nu se poate rupe de bautura.

NU este nici o presupunere, ca cipul poate multe. Daca citesti despre Nwe Age, religia secolului XXI, vei vedea ce teluri "ianlte" si au propus acest adepti: sa devina semizei si sa subjuge toata planeta. Poate acum nu vezi legatura, dar cu timpul, daca ai rabdare, vei intelege. Dupa stitul intempestiv, inteleg ca esti tânar. Ai rabdare si deschide ochii.

Last edited by Miha-anca; 27.01.2014 at 23:54:41.