Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Morala Crestina
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 18.03.2014, 19:31:24
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Politicienii care ii avem se potrivesc foarte bine cu adevarata credinta a poporului roman, pe ansamblu, aia faptica, nu din acte.
Vechi 19.03.2014, 01:01:30
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Politicienii care ii avem se potrivesc foarte bine cu adevarata credinta a poporului roman, pe ansamblu, aia faptica, nu din acte.
Trebuie ca cineva sa fie mason sau New-Age-ist, sau adept d-al lor, ca sa gandeasca asa despre poporul român, supus atâtor intemperii in decursul zecilor de ani, chiar si dupa "revolutia" care le-a fost furata de comunisti.

Am inteles dintr-o postare anterioara a cuiva, ca nu stai in Romania; dar atunci de ce te exprimi asa la adresa poporului român?!? Tu nu esti român?!? Sau ai devenit in scurt timp american, european, etc?

Si daca nu stii de ce avem acesti politicieni corupti, atunci aici e raspunsul:
Căci, atunci când se ridică sus oamenii de nimic, nelegiuiții mișună pretutindeni. Psalmi 11.8

Ceea ce vedem astazi la romanii de buna credinta, este ca deja nu mai suporta starea aceasta de fapt, si ca au inceput sa ia atitudine, dovada printre altele manifestatiile de la Pungesti, de la Bucuresti si din toata tara. Dar si justitia, care isi face datoria; incet, incet, dar se misca.

In principiu asa se spune: ca avem preotii pe care ii meritam; sau in cazul de fata, politicienii pe care ii meritam. Dar, asistand in etapa actuala la o incercare tot mai hotarata de schimbare in bine a societatii, putem concluziona, ca societatea româneasca, desi aflata intr-o perioada de cernere, se afla totusi pe drumul cel bun al insanatosirii. Prin urmare, lupta care se da astazi coruptiei, este din mila lui Dumnezeu, si nu este intamplatoare.

Vremea oamenilor de nimic apune; urmeaza o generatie noua, cu frica de Dumnezeu. Când? Sa speram, curând. Nu degeaba sunt pline bisericile ortodoxe in România. Iar ortodoxul cu credinta lui, multa sau putina, se roaga la Dumnezeu si sfintii Lui, pentru zile mai bune ca acestea.
Reply With Quote
Vechi 19.03.2014, 01:13:36
ovidiu b.
Guest

Implicit

Eu cred în afirmațiile lui Dragoș și nu cred că e rău intenționat. Repet, Capsali nu e omul perfect, are bubele lui. O fi el cum o fi, dar cu siguranță nu îi va face concurență lui EBA sau lui Becali.

Last edited by ovidiu b.; 19.03.2014 at 01:29:22.
Reply With Quote
Vechi 19.03.2014, 01:17:20
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Poporul iși are în toate privințele povățuitorii pe care îi merită. Să ne asumăm această responsabilitate. Să privim spre noi, în interiorul nostru și acolo să găsim cauza.
Desigur, cauza exista in interiorul fiecaruia, fiind o cauza colectiva; dar cum am scris mai sus, lucrurile se schimba in bine, pentru ca oamenii se schimba in bine. Dumnezeu nu pote ramane indiferent la toate rugaciunile care se inalta zi de zi si ceas de ceas...

"Pace, pace, pace, pace! strigă conducătorii, iar popoarele lor pier în războaie, căci vorbesc despre pace fără Dumnezeu.
Pâine, pâine, pâine! strigă doctorii în economie ai Europei, iar popoarele lor pier de foame, căci caută pâine în afara lui Dumnezeu.
Legi, legi, legi! strigă doctorii în drept și-n dreptate ai Europei, iar popoarele lor strâng fărădelegi cât dealurile, până la nori, în fiecare zi și în fiecare ceas, căci scriu legile lor și nu ale lui Dumnezeu". Sf. N Velimirovici

Last edited by Miha-anca; 19.03.2014 at 02:34:14.
Reply With Quote
Vechi 19.03.2014, 11:24:07
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Eu cred în afirmațiile lui Dragoș și nu cred că e rău intenționat. Repet, Capsali nu e omul perfect, are bubele lui. O fi el cum o fi, dar cu siguranță nu îi va face concurență lui EBA sau lui Becali.
Interesant.
Se pare ca cel mai bun argumente pentru cei care sunt fanii lui Capsali, au reflexul de a-l pune alaturi de EBA ca sa-i scoata in evidenta "calitatile".

Cred ca asta spune suficiente despre ele (sau mai bine zis lipsa lor).

Se pare ca nu reusim sa scapam de reflexul de a vota papagalul si sa incercam sa cautam caracterul.