Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.03.2014, 22:19:21
Theodore_of_Mopsuestia
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Patrie si Credinta Vezi mesajul
Eu cred ca de Sfintii Parinti ar trebuii sa il intrebam tocmai pe Pelerin.
El a fondat subforumul care se ocupa cu Patristica, si el a postat cam 80% din ce poate fii etichetat cu aceasta, in timp ce noi, mari traitori in duh ce suntem si pomenind vag numele Sfintilor Parinti mereu, lenevim.

Da, si cu Parintele Cleopa ca scuza, avem carthe blanche sa fim niste nesimtiti, se pare ca cred unii.
Dati-le in cap, sa inteleaga frumusetea Ortodoxiei.
Aveti dreptate, tu si Corinusha. Eu sunt mai badaran in exprimari, si o zic de-a dreptul: unii de pe aici practica "fida latrans" si "infailibilitatea guru-lui". Cica, la ei, asta e credinta.
Eu detest visceral tot ce este occidental, de la oameni la politica si "cultura" lor, sau ce a ramas din ea in epoca globalizarii, dar Pelerinul e cu totul alt capitol. E un om cu adevarat deosebit; daca toti occidentalii i-ar fi fost asemenea, altfel ar fi fost scrisa istoria. Sa il vituperezi doar pentru ca asa dicteaza instinctul marcarii teritoriului, pardon, proclamarea de tip isteric a ceea ce cred unii ca e "credinta", este o atitudine jalnica. Unii au un Papa. Altii au zeci de mii de Papi.
Stupid mai este instinctul cautarii si submisivitatii fata de "maestrul spiritual". In orice religie.
Reply With Quote
Răspunde