Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.04.2014, 18:39:08
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Totuși, uni preoți și dintre ei chiar cu faimă mare, l-au văzut ca și pecete cipul actual și acceptarea ca și cădere din har. Acum sunt șterse filmulețele de pe You Tube, ca dovadă de inconsegvență din partea lor, dar afirmațiile erau clare.

Este prea mult și prea sigur spus că acest cip va fi pecetea, chiar și în viitor. Îmi aduc aminte cât tam tam s-a făcut cu sitemul liniar de codificare prin anii 2000, și uni spuneau că sigur este pecetea... și era o broșurică editată de uni chilioți de la Lacul ( Nu vă lepădați de Hristos și nu vă însemnați cu 666)în care se specifica și cum are loc pecetluirea, cu tunere cu rază laser când bagi mâna la ghișeu, etc. Și mai spuneau că prin America deja sunt pecetluiți vreo 30.000 de oameni, de ziceai că gata e cu sfârșitul lumii, bate la ușă. Dar, s-a dovedit un exces de naivitate credulă și prostie, exact ca și în Rusia prin anii 1990 cu introducerea unui număr fiscal de înregistrare. Când foarte mulți credeau că-i pecetea și au luat traista în băț și au plecat în pădure, dar au ajuns să cerșească la mila celor pe care îi considerau lepădați...

Acolo prin unele locuri chiar a fost schismă, bisericile preoților care spuneau că acest număr nu-i pecete erau părăsite în masă și preoții erau priviți ca o urâciune, ca niște apostați, erau împroșcați cu hule și denigrați la modul cel mai urât.
Că deh, au avut grijă, ca și acum, cei care se considerau singurii vajnici apărători ai credinței, să eticheteze pe cei care aveau alte păreri.
Încă nu am văzut pe nici unul să-și ceară scuze, dimpotrivă, au schimbat macazul, a apărut o nouă jucărică.

Foarte interesant că cei care sunt cuplați cu prea mare siguranță pe cipuri ca viitoare peceți, ignoră, sau aproape nu aduc deloc în discuție, semnificația pecetei, ca patimi uriașe care vor stăpânii lumea( răutate=6, necredință=6 și desfrâu=6), deși uni din sfinți și cei mai mulți așa înțelegeau pecetea, ca de altfel și pr Cleopa .

http://www.teologie.net/forum/viewtopic.php?f=22&t=809
sa fim corecti. Sistemul liniar de codificare trecut printr-un scaner cu laser rezulta 666. Lucrul acesta l-am vazut eu personal. Asta nu inseamna ca acest sistem de codificare este pecetea apocaliptica