Citat:
În prealabil postat de AlinB
Cam cat, asa..dupa tine? Intr-un an de zile, cat din venitul omului ajunge la biserica, dupa parerea ta? 50%? 20%? 10%? 1%?
Dupa parerea mea, nici macar 0.5%.
Sa incepem sa ne intrebam cat % ajunge pe lucruri "duhovnicesti" cum ar fi internetul, televizorul, telefonul mobil, etc?
|
Foarte putin din venitul meu am spus 200 ron anual la tara,dar din 2 sate de 500 locuitori unde este arondat se strang cam 15000 ron anual,cand sunt reparatii platim in plus
Citat:
Foarte putin, demnitatea si responsabilitatea meseriei de preot, cere salarii de cel putin 2x mai mari.
|
Sa ia nu zic nu,dar sa ia de la stat sau sa se gaseasca o solutie ca sa nu mai creada omul de rand ca,credinta se plateste
Citat:
Si este total exclus ca moralitatea sa existe si doar judecata ta sa fie gresita, nu?
|
[/quote]
Cum sa fie exclusa moralitatea?? moralitatea exista,pe asta se bazeaza si invatatura lui Iisus Hristos,daca exista rau inseamna ca exista bine,daca exista bine inseamna ca exista D-zeu si Iisus este cu adevarat Fiul Lui(pt ca el ne-a invatat moralitatea absoluta) daca D-zeu si Iisus nu exista inseamna ca raul este doar o parere,ceea ce este fals cu toti stim ca exista rau,dar ca oamenii sa vada cu adevarat ce e bine si ce e rau a fost nevoie de invataturile lui Iisus la El se raporteaza toate valorile morale "sa-ti iubesti aproapele ca pe tine insuti" ce poate fi mai moral decat atat??
Citat:
În prealabil postat de Demetrius
Hristos a înviat!
În orice caz, eu te rog să mă ierți că m-am ”ambalat” și te-am supărat cu răspunsurile mele.
|
Adevarat a Inviat!
Te iert stai linistit