![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Relativitatea generală sau teoria relativității generale este teoria geometrică a gravitației, publicată de Albert Einstein http://ro.wikipedia.org/wiki/Teoria_...%9Bii_generale Miscarea corpurilor din univers sau de pe pamant poate avea la baza cu totul alte explicatii decat cele actuale ... stiinta pana acum a "aproximat" destul de bine matematic aceste miscari, dar inca nu a aflat care este cauza pentru aceste miscari. Nimeni pana acum nu a avut pretentia ca gravitatia este mai mult decat o forta fictiva ... era stiut acest lucru. Last edited by AlbertX; 24.05.2014 at 14:07:04. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Este bine ca macar ai admis (logic) ca este posibil ca TR sa nu fie tocmai o exprimare fidela a realitatii in planul matematic. Ce este foarte important de remarcat este ca daca teoria geometrica a gravitatiei TR este gresita atunci si toata constructia bazata pe aceasta supozitie considerata intial corecta, in mod logic pica. Ia uite ce cred eu ca nu se mai sustine logic daca pica TR: "La nivel astronomic gravitația este responsabilă de faptul că Luna se rotește în jurul Pământului și că sistemul Pământ-Lună se rotește în jurul Soarelui. De asemenea gravitația este forța care a dus la apariția tuturor planetelor și sateliților naturali ai acestora, prin atracția reciprocă dintre particulele de materie care se roteau în jurul Soarelui. În cadrul unei galaxii, diferitele stele și sisteme stelare sunt menținute împreună tot prin fenomenul gravitației, iar evoluția întregului univers (de exemplu modul în care acesta se dilată în timp) este la rândul ei dictată de forțele de gravitație dintre toate particulele de materie existente. http://ro.wikipedia.org/wiki/Gravita%C8%9Bie Last edited by AlbertX; 24.05.2014 at 14:15:51. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca asta este nivelul tau maxim de intelegere, ce sa mai zic ... exista ce vrei tu, ca doar tu esti cel care-ti construiesti propria realitate imaginara.
Forta gravitationala e doar o forta fictiva a afirmat domnul Eugen Gantolea si sunt inca o data de acord cu dansul. FICTÍV, -Ă, fictivi, -e, adj conform DEX - Care nu există în realitate, care nu aparține realității, care este plăsmuit sau există doar în mod convențional; imaginar; fals. http://dexonline.ro/definitie/fictiv abaaaabbbb63 daca nu intelegi limba romana ai deja o problema ... Din pacate m-am lamurit ca nici macar nu citesti ... asa ca orice discutie cu tine este inutila ! Last edited by AlbertX; 24.05.2014 at 14:23:25. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar tu esti cel care, acum cateva posturi, ziceai ca "Gravitatia nu exista, pentru ca asta a spus Eugen. Si daca gravitatie nu exista, evolutia nu s-a intamplat." Frumos sir al logicii. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Faptul ca realitatea mea include Forta lui Dumnezeu, este optiunea mea, realitatea mea, nu deranjez pe nimeni. Nu toti oamenii cred in Dumnezeu, mai sunt si ateii pe lumea asta ... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu putem numi "gravitatie" nicio o alta forta care se va descoperi in viitor, desi nu se va descoperi in mod sigur nimic, deoarece este "ocupat" acel cuvant, e inregistrat la OSIM ... intelegi ? Daca "un fir de praf nu se misca fara voia lui Dumnezeu" atunci propun sa numim acea forta misterioasa "Forta lui Dumnezeu" nu esti de acord ? Ai vazut ca si cei de la CERN au ales denumirea de "Particula lui Dumnezeu" deci este un termen chiar utilizat de cercetatori. Ce zici ? Crezi ca este ceva gresit ? Last edited by AlbertX; 24.05.2014 at 14:35:36. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|