![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Din cate stiu eu, Biserica Ortodoxa are si o Sfanta Traditie, de acolo inchinarea la moaste, icoane, cultul mortilor, etc.
ps: daca nu zic bine, rog un ortodox sa ma corecteze. Multumesc. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Noi spunem ca prima icoana a fost pictata de Apostolul Luca, iar cinstirea moastelor martirilor citim ca exista pe timpul Apostolilor. De asemenea, sfantul Vasile si alti sfinti spun de lucruri care s-au transmis prin Sfanta Traditie, afara sa fie scrise in Biblie, cum sunt rugaciunile pentru diferite ocazii, inclusiv pentru cei morti, si alte practici. |
|
||||
|
||||
![]()
Multumesc.
|
|
|||
|
|||
![]()
Sectantii astia sunt drone sau clone? Lamuriti-ma si pe mine. Ca prea vorbesc toti la fel.
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu cred că această întrebare își are locul aici.
|
|
|||
|
|||
![]()
Pai toti la varf apartin aceleiasi miscari initiate de demonul arhicon.
|
|
||||
|
||||
![]()
De ce? Eu cred ca isi are. Doar ca raspunsul este unul negativ. Nu sunteti nici drone, nici clone, doar spalati pe creier si indoctrinati rau de tot.
|
|||
|
|||
![]()
Da, așa-i spălați în sângele Domnului Isus Hristos și îndoctrinați în Cuvîntul Dumnezeului cel Viu.
|
|
||||
|
||||
![]()
Sangele lui Hristos este in Sf Impartasanie. Dar cum sectantii interpreteaza Sf Scriptura dupa ureche si, in functie de cum le convine, unele aspecte se iau in sens propriu si altele in sens figurat nu prea "interactioneaza" cu sangele lui Hristos.
|
|||
|
|||
![]()
Oh ba interacționează, să știți că de fiecare dată când ne apropiem de Trupul și Sîngele Domnului în chip vrednic vestim moartea Lui și vom face acest lucru pană-l vom revedea venind pe norii de slavă.
|
|