Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.06.2014, 01:05:47
AlbertX AlbertX is offline
Banned

Data înregistrării: 14.05.2014
Locație: Sibiu
Religia: Ortodox
Talking

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Spune-mi cum a aparut ochiul. Sau cum au aparut aripile. Cum testam ca povestile lui Dawkins cu mamifere care sar din copaci sunt adevarate ? Nu-mi gasi alt site unde sa spuna ca evolutia ochiului sau a aripilor sunt probate dincolo de orice indoiala. Spune-mi tu, care sunt dovezile care arata ca ochiul si aripile au aparut in urma evolutiei si nu au fost create, si cum putem recrea asta in laborator.
Inima fatului la om are initial 2 camere, apoi acestea se contopesc in una singura si apoi aceasta se divide direct in 4 camere, deci avem urmatoarea "revolutie": 2->1->4. Inima apare dupa ce se formeaza creierul si inaintea vaselor sangvine. Interesant ?

Evolutia ne spune ca normal ar fi trebuit sa avem: 1->2->4 (de la simplu la complex) ... dar realitatea este alta, 2->1->4.

Ce sa explice abaaaabbbb63, ca nici geneticienii sau biologii de renume nu pot explica aceste lucruri ... poate ne mai arate niste saituri ale unor oameni inteligenti ... amatori de SF.

Last edited by AlbertX; 09.06.2014 at 03:52:51.
Vechi 09.06.2014, 08:27:22
abaaaabbbb63
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlbertX Vezi mesajul
Inima fatului la om are initial 2 camere, apoi acestea se contopesc in una singura si apoi aceasta se divide direct in 4 camere, deci avem urmatoarea "revolutie": 2->1->4. Inima apare dupa ce se formeaza creierul si inaintea vaselor sangvine. Interesant ?

Evolutia ne spune ca normal ar fi trebuit sa avem: 1->2->4 (de la simplu la complex) ... dar realitatea este alta, 2->1->4.

Ce sa explice abaaaabbbb63, ca nici geneticienii sau biologii de renume nu pot explica aceste lucruri ... poate ne mai arate niste saituri ale unor oameni inteligenti ... amatori de SF.
Ai inteles tu gresit cum se dezvolta inima. Prima oara, nu sunt 2 camere, ci 2 vase, care se unesc pentru a forma o camera.

http://cnx.org/content/m46673/latest...t_of_Heart.jpg
Subiect închis