![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Citate te rog sau pagina daca esti prea comod.
Citat:
Nici macar chestia cu ziua creatiei = 24h nu e bagata pe gat. Nu exista dogma in acest sens. Fiecare accepta ce considera ca se potriveste mai usor cu profilul lui mental. Ipoteza enuntata putin mai sus (care nu e sprijinita nici macar de textul Genezei) este una mult mai facila, pentru ca recurge la zona facila a intelectului: supranaturalul care explica toate absurditatile, inclusiv contradictiile logice. Ca si cand logica si ratiunea nu tot Dumnezeu le-a facut, dar hai sa ne batem joc de ele ca asa ne invata Scriptura (cea dupa mintea lor, ca la neoprotestanti).
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 23.06.2014 at 11:41:07. |
|
||||
|
||||
![]()
Nu am cartea la îndemână, dar în versiunea electronică pe care o am începând de pe la pagina 441 este o analiză a metodelor de datare radiologică.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Da-mi te rog si link -ul la versiunea electronica pe care o ai tu daca se poate. O sa ma uit si pe urma vad ce pot sa-ti zic. Dar daca se poate direct pdf download ca scribd -ul e cam limitat..
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu mai știu de unde am descărcat-o.