![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
TOATE principiile morale provin din religie la acest lucru nu puteti sa ma contraziceti. Nu exista moralitate moderna. Nu are cum minciuna sa corecteze adevarul. Hristos este Calea, Adevarul si Viata. Nu am de unde sa stiu unde vor ajunge ceilati oameni catolici, mormoni,sectanti, Dumnezeu stie si nu este treaba mea, dar putin probabil sa ajunga intr-un loc prea bun. Si pana la 14 ani sa fie indoctrinat de atei, nu? Ateii sunt persoane bolnave. Cei care iau droguri nu sunt crestini, numai cu numele. Sunt si ei bolnavi, spiritual, ca si ateii. Aveti ceva in mod evident impotriva crestinilor. Nu in asta sta fericirea, in prosperitate. Cand esti mana in mana cu cel rau, e normal ca vei prospera, cand iti vinzi sufletul diavolului el te va ajuta. Sunteti foarte naiv daca credeti tot ce vedeti pe strada, oamenii au in general o fata pe care o arata in public care e cu mult diferita fata de fata adevarata. Repet, un crestin ortodox practicant nu poate sa faca o casatorie cu un musulman, numai daca acea persoana nu este practicanta. Ori ortodoxul nu este practicant si atunci va prelua ideile si religia musulmanului, sau va deveni musulman, eu cunosc un caz, ea ortodoxa nepracticanta s-a casatorit cu un musulman si a devenit musulmana. Ori ortodoxul este practicant si atunci musulmanul va trebuie sa nu fie practicant ca sa preia ideile ortodoxului, sau religia acestuia. Last edited by aubergine; 13.09.2014 at 17:25:12. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nunta mixta - care sunt problemele? | Ciprian Mustiata | Secte si culte | 100 | 04.05.2013 13:31:46 |
Nunta | honney | Nunta | 27 | 27.04.2011 19:25:22 |
nunta | cojanete | Nunta | 3 | 24.03.2010 11:31:35 |
nunta | killerandrew | Nunta | 5 | 07.07.2009 12:55:29 |
casatorie mixta, rog raspuns de la preot, daca se poate | lumar | Nunta | 5 | 13.10.2008 20:29:10 |
|