![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://invitatielaortodoxie.files.wo...senie-boca.pdf -am facut un print screen iar,si se vede clar ca am deschis pdf-ul in browser, se vede sit-ul invitatielaortodoxie,si se vede ca se deschide si la p 92 [deci nu la pagina 99 ci 92],si mai jos,sa mai incerce cineva,chiar asa am ajuns....: ![]() free upload Last edited by cristirg; 07.10.2014 at 12:50:24. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ambele sunt editate în 2004, nu spune ce ediție. S-ar putea să dețin o variantă îmbunătățită, adică s-au scos afirmațiile controversate. Sau deții tu o variantă măsluită. După cum vezi e editată fără nici o binecuvânatare. De ce nu citești o carte autentică să te lămurești? Sau e mai ușor să iei cu copy/paste toate mizeriile ce circulă pe internet? Asta a fost singura ta preocupare pe forum, măi „antiecumenism”. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
-preocuparea mea pe forum a fost sa lamurim niste lucruri,sa gasim adevarul ortodox,sa ne ferim de erezii (ecumenism,...),sa pastram invatatura ortodoxa curata,sa tinem cont de dogme,canoane...de aceea am dat citate din Sfinti. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ai tu dicernământul duhovnicesc necesar păstrării adevărului fără să „ucizi”? Hai să-i lăsăm pe cei în măsură (membrii Sf. Sinod) să stabilească dacă părintele a greșit. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
ma poate ajuta cineva sa cumpar o rasa("vesmant"pt. Protopsalti)? | inclusiveu | Generalitati | 9 | 02.07.2012 15:08:55 |
Ceva frumos..."invata" | ioana30 | Generalitati | 1 | 29.11.2010 17:23:12 |
Cum pot "aduce" pe cineva drag la credinta? | lourdes19 | Generalitati | 2 | 19.10.2010 12:06:29 |
"imoralitatea" lui Dumnezeu din Biblie? Nu exista asa ceva! | flying | Despre Sfanta Scriptura | 203 | 18.05.2010 20:31:10 |
|